Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40 hetes múltam tegnap. Este...

40 hetes múltam tegnap. Este óta szúrásokat érzek a hasamban meg a derekamban. Lehet ez a szülés előjele? Vagy a sex miatt van?

Figyelt kérdés
De nem rendszeres hanem inkább ritkán jött.De ma délután óta olyan mintha meg akarna jönni úgy fájdogál a hasam ott lent.De a derekam nem fáj.Szombatra vagyok kiírva,de már alig várom,hogy túl legyek rajta.Tegnap délután együtt is voltam a párommal lehet,hogy ezek amiatt vannak?
2009. febr. 26. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha erősödnek, akkor ez már a finálé! Nekem is így kezdődött...Illetve elment a nyákdugó, és 1 órával később fájdogálni kezdett a hasam alja, de a derekamba semmi...Aztán aludtam egyet (tedd te is ezt, ha tudod, amíg még nem erősek a fájások), foglald el magad! Nézz filmet, ellenőrizd a kórházi listát, hogy mindent becsomagoltál-e!

Szorítok!

Ha meg vaklárma, akkor gyengülnek a fájások...És kitartás!

2009. febr. 26. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a helyedben becsomagolnék és szexelnék mégegyet:-D

Az én szülésem is úgy indult,fájt,szurkált nem vészesen de éjszakára felerősödött,úgy ,hogy már nem tudtam aludni.7 perces fájások jöttek,elmentem fürödni,majd mikor már nem bírtam a fájdalommal leborotváltattam magam hajnali 4-kor és irány a kórház,hátha adnak v.mit a fájdalomra.Reggelig semmit nem kaptam 10ó körül injekciót és délben lett meg a baba.18 őrára a szurkálódásokra.Sok sikert!

2009. febr. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!