Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnap ota olyan vizszeru a...

Tegnap ota olyan vizszeru a folyasom, es kicsivel nagyobb a mennyisege is! Lehet hogy a magzatviz szivarog?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok ijedve! 38 hetes vagyok! Tegnap ota olyan vizszeru a foltasom, es kicsivel nagyobb a mennyisege is! Nemreg pl felalltam es a tisztasagi beteten es a bugyimon keresztul a nacim is olyan lett! A babaval minden rendben van, ugyanugy sokat es eroseket rugdos! Lehetseges, hogy a magzatviz szivarog?
2008. szept. 1. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!!Én még nem szültem de 38 hetes vagyok,nekem pont ilyennek irták le.Hivd fel az orvosodat vagy menj be a korházba ahol szülni fogsz,ez már lehet a szülés kezdete.Minden jot és könnyü szülést!Ird meg mi lett veled!
2008. szept. 1. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendszeres fajasaim nincsenek, csak josloim!
2008. szept. 1. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia.Lehet,a magzatvíz szivárog.Nekem is igy volt anno.szivárgott de alig és nem is gondoltam rá,bementünk a korházba már ki sem engedtek mert teljesen elment a magzatvíz,de mondom ugy,hogy csak szivárgott...

Szerintem mindenképp keresd fel a dokid,ha nincs akkor szerintem a korházat ..

Minden jót

31hetes kismama

2008. szept. 1. 17:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem nagy a mennyisege ezert nem tudom eldonteni! De most hogy a nacimon is ereztem....
2008. szept. 1. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden képpen menjél be a kórházba! Nem biztos hogy fájások is jönnek ha szivárog a víz, úgyhogy ne erre várjál. Ha mégsem az volt maximum hazaküldenek, nincs ebben semmi én is jártam így.
2008. szept. 1. 17:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este bementunk a korhazba, es tenyleg a magzatviz kezdett szivarogni! Ma este vissza kell menni, ha addig nem jonnek a fajasok, antibiotikumot adnak, es gondolom meginditjak! Mindenkinek koszi a valaszokat!
2008. szept. 2. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Könnyű, gyors szülést!
2008. szept. 2. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!