Holnapra vagyok kiírva, milyen szinű a magzatvíz ha szivárog, és mennyi a mennyisége?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 17:23
1/10 anonim válasza:
Színtelen vagy halvány rózsaszín és nem bírod visszatartani, nem úgy mint a vizeletet. Van akinél csak szivárog de van akinél egyszerre jön és csak folyik-folyik.
Sok sikert.
2/10 anonim válasza:
Ja és ha zöldes vagy szürkés színű akkor valami baj lehet.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :-)
2009. febr. 20. 17:35
4/10 anonim válasza:
Nekem az első gyermekem születése indult úgy,hogy elfolyt a magzatvíz.Dőlt belőlem és sárga volt.Meglepődtem,és gyorsan felhívtam anyukámat,hogy miért sárga.Nem tudta.
Aztán kiderült a kórházban,hogy azért mert már belekakált a vízbe.A maradék vizet amit kinyomtak belőlem kórházban az már spenótzöld volt.
Üdv:3. babáját váró 37+2 heteske
5/10 anonim válasza:
Ha minden rendben van, akkor olyan a színe, mint a vízé, vagyis színtelen. Engem otthon elöntött egy nagyobb mennyiség, előtte nem csurgott. Mikor kell befeküdnöd a kórházba? Ott már sűrűn ellenőrzik a víz színét túlhordásnál, mert ha zöld akkor azonnal szülesztenek.
6/10 A kérdező kommentje:
Elvileg 21-re vagyok kiírva, de ha keddig nem történik semmi akkor ctg... és nem tudom, valószínű kórház :-(
2009. febr. 20. 19:36
7/10 anonim válasza:
Nekem is szintelen volt és folyamatosan csordogállt,egyszer-kétszer abbamaradt,de mire felálltam a wc-ről és elindultunk volna a kórházba egyből rákezdte:).Nálam végig folyt,majdnem 16órát vajúdtam mire megszületett a kisfiam.Ja és olyan fura szaga volt,nem tudom mihez hasonlítani azóta sem éreztem ilyen illatot.Meg fogod ismerni.Első babás,6hós kisfiú anyuja
8/10 anonim válasza:
Nekem 2 napig szivárgott a magzatvíz, színtelen volt, aztán mikor máe a kórházban voltam(megfigyelés alatt), akkor elfolyt rendesen...irány a szülőszoba.
9/10 anonim válasza:
nekem a ctg indította be a szülést! Az elég kellemetlen volt! Ja és csak ugy ömlött belőlem a magzatvíz!
10/10 anonim válasza:
Nekem elfolyt eloszor egy csomo (rozsaszin) es befele a korhazba is folydogalt rendesen,orakig...39hetesen szultem 1 hete!
Konnyu szulest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!