Kedden fogok császárral szülni, mit válasszak (bővebben lent: érzéstelenítésre gondolok)?
Gratulálok!:)
Engem is altatak,már írtam ide...
Akkorúgy volt jó!
Hogy hívják a kishölgyet?:)
Köszi a gratulációt :) Egy levélben válaszolok nektek, ha nem haragszotok. Zoé lett a neve és nagyon ráillik.
A vágást nem éreztem. utána pedig azt hogy szét akarnak szakítani, folyamatosan erős rángatást, mintha valaki erőszakosan a szerveimet akarná kirángatni. Aztán se kép se hang, elvesztettem a tudatomat. Önkívületi állapotba kerültem. Állítólag agresszív lettem és amiatt el kellett altatni engem, mert nem tudták folytatni a műtétet. A baba még az altatás előtt megszületett, legalább abból ő nem kapott. Azt hiszem én vagyok az az 1%, aki így reagál erre a gerinces érzéstelenítésre. Legközelebb fel sem fog merülni a kérdés bennem, hogy mit válasszak, de nem is választhatnék szerintem.
Nem volt különbség a lábadozást illetően. Annyi hogy tudtam mire számítsak, ha felébresztenek. Ugyan olyan nehéz volt felkelni először. Ugyan úgy a második nap már jobb volt. És a harmadik nap már szinte szaladtam :) Felkelni az ágyból még most is csak lassan tudok, de napról napra jobb. Szorítok neked is, hogy kellemes legyen a szülésed! És nem akarlak lebeszélni a gerinc érzéstelenítésről sem(nem volt szédülés, sem fejfájás nekem), mert lehet, hogy neked meg pont az altatás után lenne mellékhatás. Van aki az után agresszív, vagy hány, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!