Nincs tarifája az orvosomnak, de progcsászáros leszek. Mennyit illik, illene adnom neki, amiért eddig mindenben segített és támogatott?
nem, nem kell neki azt sem fizetnem. 30ra gondoltam én is, de ott többen nagyobb összeget mondtak, 50,70.annál többet nem.
szóval ha 30at adok neki akkor az úgy jó szerintetek?
előző szülésemnél sajnos nem ért be a kórházba így nem ő császározott, így egy üveg italt és csokit kapott.
tudnék neki 100 at is adni, de nyilván ha nem kell akkor inkább a gyerekeimre költeném a pénzt.
köszönöm a válaszokat.
Hogy érted azt, hogy az orvosod? Az ő körzetébe tartozol és hozzá jársz terhesgondozásra a kórházba, munkaidőben és ő fog műteni szintén munkaidőben? Mert akkor elméletileg semmit nem kell adnod. Ha elégedett vagy vele belátásod szerint adhatsz hálapénzt. Csak azért merült fel ez bennem, mert azt írtad, hogy nem kell neki fizetni a terhesgondozásért.
Ha viszont úgy érted, hogy az orvosod, hogy egyébként nem hozzá tartoznál, de te felkérted, tehát a magánorvosod és a terhesség során egyszer sem adtál neki pénzt, akkor én 30 ezernél nagyobb összegben godolkodnék.
Én is progi császárral szültem néhány éve, a dokimnál havonta 10 ezer volt a terhesgondozás, és 50 ezret adtunk neki, mert a reggel 6 órás időpont előtt (éjfélkor) megindult a szülés és hajnali 3-kor ébresztették, 4:30-kor már a műtőben voltam.
Most is progi császár lesz, azóta 12 ezer lett a terhesgondozás, és szerintem most is 50 ezret fogunk adni.
ahol lakom, ott van egy járobeteg központ. teljesen ingyen ellát itt az orvos nem kell külön bemennem a városba a magánrendelőjébe és fizetni minden vizsgálatért. így értem, hogy nem fizetek neki.
a kiskönyvemben és minden más papiromon felvan tüntetve hogy ő az orvosom,( hisz első alkalommal fekértem, kapta pecsétet is) nstre is ő jön,csak ő vizsgál, és ő műt. nem a munka idejében fog megműtteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!