Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nincs tarifája az orvosomnak,...

Nincs tarifája az orvosomnak, de progcsászáros leszek. Mennyit illik, illene adnom neki, amiért eddig mindenben segített és támogatott?

Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 07:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Amennyit elbir a penztarcad es a szived diktal. En is progi csaszaros leszek budapesti korhazban. 12 ezer a terhesgondozas. Dokinak eddig nem sok gondja volt velem. En sztem 30 ezret adok neki pluszban.
2015. jún. 4. 07:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem kell elszallt osszegekben gondolkodni... gondolom fizeted a tehesgondozasi dijat is neki. Munkaidoben fog muteni, nem ejjel rangatod ki az agybol...
2015. jún. 4. 07:59
 3/12 A kérdező kommentje:

nem, nem kell neki azt sem fizetnem. 30ra gondoltam én is, de ott többen nagyobb összeget mondtak, 50,70.annál többet nem.

szóval ha 30at adok neki akkor az úgy jó szerintetek?

előző szülésemnél sajnos nem ért be a kórházba így nem ő császározott, így egy üveg italt és csokit kapott.

2015. jún. 4. 08:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Aki 50-70-et mond az adjon annyit... ne azokkal foglalkozzal!
2015. jún. 4. 08:16
 5/12 anonim ***** válasza:
A fiam sürgősségi császáros volt, akkor 80 ezret kapott. Most progis leszek, most is annyit kap, vagy max. egy 10-sel többet. De nyilván annyit adj, amennyit még elbír a tárcád.
2015. jún. 4. 10:13
 6/12 A kérdező kommentje:

tudnék neki 100 at is adni, de nyilván ha nem kell akkor inkább a gyerekeimre költeném a pénzt.

köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 4. 10:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy az orvosod? Az ő körzetébe tartozol és hozzá jársz terhesgondozásra a kórházba, munkaidőben és ő fog műteni szintén munkaidőben? Mert akkor elméletileg semmit nem kell adnod. Ha elégedett vagy vele belátásod szerint adhatsz hálapénzt. Csak azért merült fel ez bennem, mert azt írtad, hogy nem kell neki fizetni a terhesgondozásért.

Ha viszont úgy érted, hogy az orvosod, hogy egyébként nem hozzá tartoznál, de te felkérted, tehát a magánorvosod és a terhesség során egyszer sem adtál neki pénzt, akkor én 30 ezernél nagyobb összegben godolkodnék.

2015. jún. 4. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is progi császárral szültem néhány éve, a dokimnál havonta 10 ezer volt a terhesgondozás, és 50 ezret adtunk neki, mert a reggel 6 órás időpont előtt (éjfélkor) megindult a szülés és hajnali 3-kor ébresztették, 4:30-kor már a műtőben voltam.

Most is progi császár lesz, azóta 12 ezer lett a terhesgondozás, és szerintem most is 50 ezret fogunk adni.

2015. jún. 4. 12:48
 9/12 A kérdező kommentje:

ahol lakom, ott van egy járobeteg központ. teljesen ingyen ellát itt az orvos nem kell külön bemennem a városba a magánrendelőjébe és fizetni minden vizsgálatért. így értem, hogy nem fizetek neki.

a kiskönyvemben és minden más papiromon felvan tüntetve hogy ő az orvosom,( hisz első alkalommal fekértem, kapta pecsétet is) nstre is ő jön,csak ő vizsgál, és ő műt. nem a munka idejében fog megműtteni.

2015. jún. 4. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. En nem szallok el az osszegekkel, de, ha nem fizetsz neki a terhesgondozasert es nem munkaidoben mut, es vegig tok lelkiismeretes volt, akkor bizony lehet inkabb 50-et adnek neki, vagy tobbet. En azert adok 30-at, mert havonta is fizetek...
2015. jún. 4. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!