Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan tudnám elfogadni, hogy...

Hogyan tudnám elfogadni, hogy nem lehet?

Figyelt kérdés
Nem lehet gyerekem,mert a párom nem akar. Egyenlőre nem biztos 100%-ig,hogy később sem lesz máshogy ,de jelenleg úgy áll a helyzet, hogy nem akar. Hogyan tudnám ezt elfogadni?
2015. jún. 2. 07:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Keresel egyet aki akar.
2015. jún. 2. 08:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
hát ez nagyon rossz helyzet. ha ennyire különbőzőek az életcélok,nem jó. akkor te mondasz le örökre a babáról,vagy ő vállalja úgy,hogy nem is akarja? az más persze ha nem lehet,akkor örökbe szoktak fogadni,de így... úgy látom nagyon nem illettek össze,ezt át kell gondolnod mi neked a fontosabb
2015. jún. 2. 08:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Persze, keresek másikat. Mennyivel jobb lenne olyannak szülni akit nem szeretek igazán. Hosszú évek óta most találtam egy olyan embert aki végre olyan mint én. Leszámítva ezt az egy dolgot.
2015. jún. 2. 08:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem elmúlhat... Elhiheted, hogy 25 év múlva nem leszel már ilyen szerelmes. És nagyob bánni fogod, hogy gyerek nélkül maradtál egy pasi miatt. Nem azt mondom, hogy szülj olyannak, akit nem szeretsz, hanem keress tovább, olyat akit szeretsz és akivel hasonlóak a terveitek.
2015. jún. 2. 09:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Most válszoltál a kérdésedre. Valamelyikőtök véleménye változni fog. De szerintem nem a tied. Adj időt neki.
2015. jún. 2. 09:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy változni fog a párod véleménye, na de kit tudja, mikor. Lehet, csak 5 év múlva. kérdező, ha úgy érzed, szereted a párod és van még időd, türelmed, h akár éveket várj rá, míg megváltozik a véleménye, akkor maradj vele, de tűrj csendben, mert ezt a dolgot nem lehet senki torkán lenyomni erőszakkal. Vannak, akik megpróbálják, ott az a vége, h egyedül maradnak a gyerekkel. Egyedül is vállalnád a babát? Ha 5 év után a párod még mindig nem akar gyereket, akkor neked lesz időd még randizgatni, járni valakivel, vagy valakikkel, új párkapcsolatot kialakítani, elmélyíteni?

Ezeket a kérdéseket tisztázd magadban és úgy hozz döntést. Semmi sem garantálja, ha párod nem gondolja meg magát 1 év múlva, de az is megtörténhet, h kiderül, ő tényleg gyerek nélkül szeretne élni. sőt azt is el tudom képzelni, ha szakítotok, egy másik lény terhes lesz tőle egy éven belül, mert akart ő gyereket, csak nem tőled.

2015. jún. 2. 09:27
 7/16 anonim ***** válasza:
*lány :D
2015. jún. 2. 09:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem elmúlik. Gyűlölet lép majd a helyébe amiért megfosztott az anyaságtól. Hány éve vagytok együtt.
2015. jún. 2. 09:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

A férfiak azért nem izgatják magukat ennyire a gyerektémával, mert ők ráérnek. A nőknek csak néhány évük van arra, h szüljenek. a párod akár 46 évesen is meggondolhatja magát és vállalhat gyereket. Nem tudom, h hány éves vagy, mennyire fontos most neked az idő múlása, de erre is gondolj.

2015. jún. 2. 09:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szereted? Mikor egy ilyen alapvető dologban nem értetek egyet? Ha nekem valaki azt mondaná, hogy vagy ő, vagy gyerek, már nem tudnám tisztelni. Aki szeret, az boldoggá akar tenni. A gyerek nem büntetés, és egy nőt arra ítélni, hogy soha nem lehet anya, nem szeretet, hanem kegyetlenség.
2015. jún. 2. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!