Tényleg függ ettől hogy nehéz vagy könnyű lesz a szülésem?
Falusi legenda, unatkozó terhes nőknek. A csípő külső szélessége semmit sem mond el a belső medence szélességről és a baba méretéről, valamint ennek a kettőnek a viszonyáról. ORvosi szempontból is hülyeség az egész, amit hallottál.
Szerintem nem méri fel a pszichés nyomást az, aki ilyen hülyeségekkel terhel egy mindenórás kismamát. Minek az embernek ellenség, ha ilyen jó barátai vannak, nem?
Nem számít.
Nekem iszonyatosan széles a csípőm, fiam született, a hasam tipikusan az a fiús has volt, előre csúcsosodó, de nem tudtam természetesen szülni, mert van az a gyerek, aki "így sem fér ki", mint a kisfiam!:) Császármetszéssel született 3960 grammal és 54 cm-el.
Nekem két lányom van, és szélesebb a csípőm. Egyikkel "széltében" nőttem, másikkal csúcsos volt a hasam. Egyiket sem tudtam megszülni, sajna császár lett mindkétszer... :(
Na, de a lényeg, hogy teljesen mindegy mekkora a hasad, hogyan áll, hová hízol. Nem ettől függ a könnyű-nehéz szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!