Szülésnél a kitolásos szakasz körülbelül milyen hosszú szokott lenni? Van olyan hosszú mint a vajúsdás?
Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 15:14
1/4 anonim válasza:
Nincs olyan hosszú, a kitolási szakasz az már csak maximum fél óra, de vannak kivételes esetek.
2/4 anonim válasza:
A vajudás hosszadalmas folyamat általában, főképp első babánál, átlag 12-16 órát szánnak erre az időre. Persze ennél lehet rövidebb és hosszabb is. A kitolás szinte majdnem mindenkinél úgy félóra, de ha gátvédelemmel szül valaki akkor ez az idő valamivel hosszabb.
3/4 anonim válasza:
Nekem a kitololási szak összesen 3 tolófájásból állt, kb. 8-10 perc volt, és már kint is volt a baba. De nekem a vajúdás is 2,5 óra volt. Első babám és 3500 grammal született.
4/4 anonim válasza:
Szia.Nekem az első szülésem 4 óra volt mindennel együtt-16 évvel ezelőtt-a 2.-16 hetes a baba-2 óra volt,pedig gátvédelemmel szültem.A 3.fájásra kint volt a feje.Én úgy tudom,h bizonyos időnél tovább nem hagyják,mert sérülhettek mind a ketten.Olyankor a dokid dönt a szülés befejezésének módjáról.Azt tanácsolom neked,h minden kérdést írj fel magadnak,amit csak tudni szeretnél,és amikor mész a dokidhoz kérdezd meg.Ha esetleg majd szülésznőt is fogadsz-nekem volt,és csak szuperlatívuszokban beszélhetek róla!-tőle is sok-sok információt tudhatsz meg.Végül is ő lesz veled végig.A doki akkor jön,ha a baba is.Az a legjobb,mert akkor minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!