Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Balassagyarmaton ajánlanátok...

Balassagyarmaton ajánlanátok jó orvost?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Èn azt mondom,hogy Dr.Papp András.Mehetsz magánrendelésre is,és normál rendelésre hozzá.

Növérem mindkét gyermekét nála szülte,anyumat is ö mütötte és engem is.....Normális,nem öreg,barátságos doki.Mindent meglehet vele beszélni.

2010. febr. 26. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia Dr Papp Andrást nem ajánlanám nagyon pénzéhes,és ha már egy kicsi túlsúlyod van,rögtön kötözködik is veled. dr. Szép József főorvos,nagyon durván szokott vizsgálni.Dr Kreutz Máriát sem igazán ajánlom. Nagyon sokan dícsérik Dr Birtha Andrást,Dr Szakács Zoltán és Dr Szabadkai Györgyöt. Én 15 hetes terhes vagyok és Dr Szabadkai Györgyhöz járok,az első gyerekemet is nála szültem. Nem szokott árat mondani vizsgálatonként 2 ezret szoktam adni és szülés útán pedig 20 ezret adtam. Ha van még kérdésed e téren nyugodtan írj.
2010. febr. 27. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia utolsó vagyok még annyit tennék hozzá majdnem 2 hónapot feküdtem a szülészeten,mielőtt megszületett volna a kislányom.
2010. febr. 27. 16:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 27. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Elég régi már a kérdése, de hátha tudtok segíteni.. Magánrendelést keresek Balassagyarmaton. Tudnátok segíteni? 6 hetes vagyok, most várom az első babámat! :)
2012. máj. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!