Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A debreceni Kenézy kòrház...

A debreceni Kenézy kòrház csecsemő osztálya ill ahová az anyukák kerülnek milyen lett a felújítás után?

Figyelt kérdés
Èn 4 èvvel ezelőtt szültem ott, a felújìtàs előtt. Akkor borzalmas àllapotban volt minden. Az àgyam annyira kènyelmetlen volt, hogy alig lehetett rajta aludni. A wc-zuhanyzò pedig borzalmas volt. Most 3 hèt mùlva megyek megint. Kivàncsi vagyok, javult e az àllapot?
2015. máj. 27. 16:39
 1/5 A kérdező kommentje:

Ès mèg egy kèrdès: van e ingyenes wifi, amit hasznàlhatnèk.

Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de szeretnèk kèpeket küldeni ès beszèlni a neten keresztül a hugommal. Sajnos ő 300 km el odèbb lakik.

2015. máj. 27. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szepen fel lett ujitva,en egy hete szultem ott a furdoszoba nagyon szep tiszta az agy is kenyelmes,ket agy van bent es ket tolos kisagy a babaknak mert majdnem egesznap ott vannak a babak,es wifi nincs legalabbis nekem a telefonom nem jelzett rola
2015. máj. 27. 18:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Ès a babàkat èjszakàra elviszik? Csak azèrt mert valòszínű megint császàrom lesz ès nagyon nehèz ellàtnom a babàt egy friss sebbel.
2015. máj. 27. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Reggel 6kor viszik fel7ig mert utana vizit aztan 9kor viszik4ig 6kor viszik este fel10ig.
2015. máj. 27. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor marad ott, ha te kéred, alapból elviszik este.

Szobák, fürdő normális, kaja borzasztó. 11 éve amilyen jól főztek, két éve olyan rosszul.

2015. máj. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!