Szerintetek elmenjek el utoljára bulizni szülés előtt?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, szórakozó hely lenne, és a párom is helyesli. Köszi.2010. febr. 26. 12:45
11/20 A kérdező kommentje:
ettől nem fog beindulni?
2010. febr. 26. 12:59
12/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok, aki szülés előtt 3 nappal még buliban volt. :) Nem indult be nálam se, pedig már 39 hetes elmúltam akkor. Tényleg fontos, h kultúrált, füstmentes legyen, akkor nem lehet semmi gond :)
13/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ettől beindulna, különben már elterjedt volna a híre, és minden szülni akaró kismama a bulihelyeken sorakozna, ahelyett, hogy lépcsőzne. :)
15/20 A kérdező kommentje:
igen szerintem elmegyünk, már csak az a kérdés mit vegyek fel, autóval megyünk, és nem híztam sokat. (57kg vagyok). Kutatom a ruháimat.
2010. febr. 26. 13:31
18/20 anonim válasza:
Én a cigitől jobban tartanék, mint a zajtól. Megérzed, ha babának nem tetszik a zaj, eljöttök. Ha jól érzed magad menj, eljönni bármikor tudsz
19/20 anonim válasza:
Én szülés előtt 1 héttel még lagziban voltam.Csak vigyázz,hogy meg ne üssék a pocakodat.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon jól éreztük magunkat. Nem volt zavaró a babának. Hajnali 4 kor jöttünk haza. Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 28. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!