Programozott csaszar es kateter?
Programozott csaszarom lesz hetfon, es a katetertol (is) nagyon felek. Nalunk a korhazban erzestelenites elott teszik fel. Mennyire fajdalmas? Mennyi ideig tart mig felteszik? Es a kivetel? Az faj? Ki teszi fel? Szuleszno?
Kerlek irjatok tapasztalatokat!
Koszonom!
Szia! A levétel kicsit csip, a felhelyezésre nem emlékszem azt sem tudtam kapok:) bár nekem is sürgősségi volt...
Most ugy néz ki programozott lesz... én a beöntéstől jobban parázok...
Pedig az utána lévő órák rosszabbak lesznek mint az az egy óra mig ezeken átesünk.... Nagyon rossz mikor nem érzed a lábad. :( kellemetlen.
És persze miután kiment az érzéstelenitő akkor nagyon rossz felállni, és sétálni, alig birsz kiegyenesedni... Ugyhogy attól kell a leginkább parázni hogy milyen lesz a katéter felhelyezés, vagy épp a beöntés. Ezeken sitty-sutty túlesünk és nem lesz olyan kellemetlen mint az utána lévő napok!
Ugyhogy nyugi, és sok boldogságot Nektek:)
Koszonom Nektek is h leirtatok a tapasztalataitokat! :)
Igen, bizonyara igazatok van h ez a kis kellemetlenseg el fog torpulni a csaszaros fajdalom mellett, de megis ettol is tart az ember, mint minden ismeretlentol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!