Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt dúlátok? Akinek volt,...

Volt dúlátok? Akinek volt, mesélne róla, hogy hogyan választott és miben tudott segíteni?

Figyelt kérdés
Az orvosom javasolt egy dúlát, mert érzelmileg elég nagy támogatásra szorulok. Érdemes elgondolkodnom rajta? Nálatok hogy volt? Jó volt, hogy ott volt?
2015. máj. 18. 14:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Én dúlával szültem és a férjemmel, nélkülük nem ment volt, vagy nem ilyen csodás élmény lenne, hanem inkább rémálom, ha egyedül kell végig csinálnom! Amennyiben az orvos javasolta, biztos hogy dolgoztak már együtt, és akkor az orvos nem ellenzi hogy segítsen! Szerintem nézz utána, keresd fel az ajánlott dúlát!

Nekem nem votl fogadott orvosom, én először dúlát választottam, ő ajánlott szülésznőt a kórházban. Én vidéki vagyok, ő volt a legközelebbi dúla, voltam nála párszor, beszélgettünk, nagyon megbíztam benne, kedves volt, és határozott!

A dúla azért fontos, mert ő csak rád koncentrál, a te igényeid szerint segít! Előre felkészített hogy milyen lesz a szülés, hogy mik lesznek a nehéz pontok, ott én hogy fogok reagálni, ő hogy fog segíteni, és ez nagyon jó volt, mert biztonság érzetet adott!

2015. máj. 21. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!