Zalaegerszegen lehet epidurált kérni a természetes szüléshez? Vagy tényleg csak akkor, ha dr. Vass Csaba a választott orvosa az embernek? Mert én ezt hallottam. Igaz ez?
Köszi a választ!
Vass Csaba biztos dolgozik a nőgyógyászaton/szülészeten, mert voltam nála többször is korábban, és a folyosón is találkoztam vele többször, de nem szeretnék hozzá járni terhesgondozásra és nem szeretnék nála szülni. De ő aneszteziológus is, ezért van, hogy nem rendel a nőgyógyászaton, de amúgy vezet le szüléseket.
De ez nem jó hír, hogy a szülésfelkészítőn azt mondják, hogy nincs epidurál.
Én hozzá járok 15 éve (nála is szültem, de érzéstelenítés nélkül), ő is operált. Én úgy választottam őt, hogy eü dolgozóként bőven volt rálátásom az ő munkájára és a többiekére is.
Már nem ott dolgozom, de ha szeretnéd, elérem őt telefonon, és megkérdezem, tényleg csak a saját szüléseinél vállalja-e.
Kettőt szültem az egerszegi kórházban, mindkettőt ügyeletesnél, epidurálról vagy más "könnyítésről" szó sem esett, mondjuk én nem is kértem volna. Burokrepesztés meg oxi sajnos alap, nem sikerült elkerülnöm, pedig határozottan kértem.
Mondjuk furcsa dolog lenne, ha annak lehetne epi, aki ennél az embernél szül, másnak meg nem... Amúgy én sem találkoztam még a nevével, ezek szerint tényleg csak a bennfenteseknek áll rendelkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!