Azok az apukák miért nézik premier plánban gyermekük születését, akik később rosszul lesznek és megundorodnak a feleségüktől?
Most olvastam egy kérdésben, hogy apuka bement és pont a felesége lábai kzött "találta" magát és azóta minden rossz... én azt nem értem, hogy szerintem egy érett felnőtt embernek annyira ismernie kellene magát, hogy ismerje a határait. Tudom, hogy hülye példa, de én se nézek horrorfilmeket, mert nagyon félnék és én ezt be is ismerem. A párok ezt miért nem beszélik előre rendesen? Vagy akkor miért nem anyuka fejéhez áll? Vagy ez olyan, ha a szomszéd bement, nekem is be kell, még ha úgy kell felmosni, akkor is...
Nektek mi a véleményetek? Csak kultúráltan légyszi... mert én ezt nem tudok felfogni.
Én másképp gondolom, mint az eddigi válaszadók.
A férfiak máshogy működnek, mint a nők, számukra a látvány sokkal fontosabb a szexualitásban, mint a nőknek, és igen, létező probléma, hogy a szülés során látottak szexuális zavart okozzanak.
Na de hogy miért nézi, aki nem bírja.
Manapság akkora trend lett az apás szülés, hogy lassan hülyének nézik azt, aki nem akarja, hogy bent legyen a férje. (Tapasztalat)
Aztán az apukák is tuningolják egymást, hogy „fú, az mekkora élmény volt, ki ne hagyd!”. A sok szerencsétlen meg nem szeretne lemaradni sem az élményről, sem a haver mögött, így bevállalja. És persze van, ahol asszonka erőlteti.
Anno lattam interneten par reszt abbol dokumetumsorozatbol, ahol nok szultek. Szuloszoba volt azt hiszem a cime.
Hat, ott is voltak alternativ szulesi modok, de alapvetoen gaz volt az egesz. Sajnos a magyar egeszsegugy a beka popoja alatt van minden teren.
1. érdekelte és nem tudta, hogy ez lesz a vége
2. nem érdekelte, de ahogy itt is látni sokszor a kérdéseket, egyes nők ezt nem bírják felfogni, hogy valaki nem akarja látni, esetleg nem akar bent sem lenni, hanem hisztiznek, erőltetik, jön az érzelmi zsarolás, hogy biztos nem szeretsz (minket) eléggé, mert az xy is bement, és azt mondta, milyen csodálatos volt és élete legjobb élménye, te hogy lehetsz ilyen stb. És akkor bemegy, mert addig bäszogatja az asszony, holott soha nem is akart
"Ennyi erővel az is szétrombolhat egy kapcsolatot, ha a nő megsérül és ott kell vele maradni (közben nézni a szétnyílt csontot/fejet/vért), amíg kiér a mentő.
Az se gusztusosabb, mint a szülés. Ennek ellenére olyanról még soha nem hallottam, hogy valaki csúnyán megsérült és a látvány miatt megromlott a kapcsolata"
Azért ne hasonlítsd már össze. Itt a nemiszervedről van szó, amit ő szeretet(ett) nézni, simogatni, nyalni, az ujját beledugni, végső soron a farkát beledugni és nézni, ahogy ki-be jár stb. és akkor végig nézhette, hogy ez a szerv "torzul" miközben nekifeszül a kijáratnak egy emberi fej, vágják, aztán egy egész véres magzatmázas csúcsfejűgyerek kijön, maga a szerv ezután véres, furcsa, mint egy kiló kissé széttrancsírozott lapocka a hentes pultban úgy néz ki az egész, aztán ki jön ott még más is, ha kijön és nem kell érte felnyúlkálni az orvosnak, aztán varrogatják.. Hát kösz, akármennyire gyönyörű dolog a szülés ERRE én még nőként se voltam soha kíváncsi. Mi olyan érdekes azon, hogy vannak férfiak, akiknek ez sok(k)?
Ja, kivéve, ha elvetemült anyuka kitalálja, hogy kamerázzad Jani ahogy kijön a kis Pistikénk, vagy ahogy itt is írták, vészhelyzetben így vagy úgy odakeveredett. Van mikor olyan borzalmat látsz, hogy le se bírod venni róla a szemed, ha szerinted nincs, akkor még nem láttál eleget életedben. Na meg, ha a plafont nézi, akkor azt is megkapja majd az asszonytól, hogy oda se nézett, hogy lehet ilyen ld. fentebb..
Istenem, hány ilyen kérdés volt már, hogy hogy győzzem meg a férjem, hogy jöjjön be, mert nem akar és akkor még azok vannak lenullázva, akik szerint ne erőltesse, mert mindig jön egy-két elvetemült, akiknek a férjük premierplánban nézte és sírt, hogy milyen csodálatos volt és akkor megmagyarázzák, hogy mindenki kényszerítse be a férjét, mert úgy is élvezni fogják a mozit, ha már ott vannak. Aztán, ha nem, az már ugye nem az ő bajuk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!