Jöhet a baba? Kíváncsi vagyok a véleményekre mi az az életkörülmény, amire vállalnátok gyerkőcöt? Végzős egyetemista vagyok, egy fizetésből élünk, de egész jól és már nagyon szeretnénk pici babát. (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék gyereket! A körülményeink: Tanár szakon most végzek az egyetemen, párommal 10 hónapja vagyunk együtt, albérletben lakunk. ő 34 éves és dolgozik, havi 140 ezer ftot-hoz haza, család szokott segíteni kicsit. Spórolt pénzünk van, de csak nagyon minimális. Szerintetek jöhet a baba?2015. máj. 14. 21:12
21/24 anonim 

válasza:

18.as vagyok. igen, engem így támogattak a szüleim:-) Egyetem alatt nem kértem tőlük semmit, kaptam max tanulmányit, szoctámot, és mentori támogatást, mellette bébiszitterkedtem, és mivel Kollégiumi bizottsági tag voltam az ottani munkámért cserébe a koliért se kellett fizettem. Így azt a pénzt amit az évek alatt "megspóroltak" rajtam egy összegben, lakásként adták oda. Hálás is vagyok érte nekik.
22/24 anonim 

válasza:

eső vagyok akit úgy lepontoztatok. Én a lakás 3/4 ét sporolt péznből ( árvasági csp-ből gyűjtöttem össze ehez jött később az öszöndíjam. volt külön fundamentám (5 évre kötve ) így rajtuk keresztül vettem fel hitelt 5 év alatt fizettük viasza. Párom közben ment küldöldre majd amikor értségiztem és itthon is dolgoztam egy keveset tudtam menni utána. a kereset kiti pénzből teljese felújítottuk a lalást.
23/24 anonim 

válasza:

Bocsi a hibákért csak közben altatom a fiacskámat :)
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat és a tanácsokat. Nincs még baba, kapcsolatunk egyre jobb és jobb, tehát a párkapcsolatunk meglesz hozzá, de dolgozni fogok tanárként legalább egy évet, és akkor is még "csak" 27 leszek, de remélhetőleg akkor már kicsivel jobb anyagi helyzettel. :)
2015. aug. 29. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!