Nem beszéltünk a pénzről a dokimmal, császár volt. Elég, ha a 6 hetes kontrolnál adok neki pénzt?
Figyelt kérdés
Nem nagyon foglalkozott velem, gyorsan felvittek a műtőbe, aztan amíg bent voltam talán kétszer jött oda hozzám.2008. aug. 29. 20:30
1/2 anonim válasza:
Ez mi?
Fogadott doki? Ha igen akkor ki kell fizetni az írásban megbeszélt tarifát..ha pedig nem fogadott, akkor nem a 6 hetesen, de egyáltalán nem kell adni semmit.., max egy doboz bon-bonnal köszönd meg, hogy 2x rádnézett, vag yez nekem bonyolult hogy is volt az a szülés??Ki csinálta a császárt a nővér??
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit nem lehet ezen erteni... nem, nem irtun k papirt, ha irtunk volna tudnam, mik a feltetelek. Egyebkent sose hallottam ilyenrol, hogy valaki szerzodest ir a dokijaval. Jartam egy orvoshoz terhesgondozasra, o volt ott a szulesnel, de nem o volt az ugyeletes, hozzam jott be. Gondolom illek adnom neki valamennyit, a kerdesem csak annyi volt, hogy eleg-e, ha csak a 6 hetes kontrolnal adok neki.
2008. aug. 30. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!