Epidurállal fogok szülni. Mennyit illik kb. adni az aneszteziológusnak, ha nem mondja meg mennyit kér? (Megfogadtam úgy mint a szülészemet. )
semennyit, mert akkor a portásnak is illik aki kinyitja az ajtót reggelente, meg a takarítónak aki rendet tart stb..nem kell rászoktatni az országot arra, hogy minden ami egyébként "ingyen" van-bár a béremből vontak tb-t tehát miért kell mindent 2x fizetni???Akkor már ott volt a vizitdíj az sem tetszett senkinek..fizesd ki a dokidat, ha fogadtad, aztán a maradékot költsd a babádra..!
Szerintem!
harmadik vagyok: Bocs most látom az uccso mondatodat nem tudom mit olvastam, ledöbbentem az elején.
Fogadtad? az ügyeletes nem jó? Vagy akit fogadtál az ismerősöd? Ezt nem értem...Hát ha fogadtad, akkor illik megbeszélni mibe is kerül.De szerintem felesleges volt fogadni, mert a másik is meg tudja csinálni.
Ilyet én még nem is hallottam, hogy már aneszteziológust is lehet fogadni! Én két gyereket szültem, mindkettőnél fájáserősítőt kaptam, semmi fájdalomcsillapítás! De jó neked, hogy ilyen gondod van.
Annyit adjál neki amennyit gondolsz, vagy amennyit kér.
Amúgy melyik kórházban fogsz szülni?
el vagyok ajulva hogy az aneszteziologusnak penzt adnak:))
en canadaba szultem a lanyomat de itt meg az orvosoknak se szoktak penzt adni en egy ajandek csomagot csinaltattam az orvosomnak mert nagyon nagyon rendes es tenyleg seitokesz volt, az egesz terhesegemet a szulest o vezette le, de az orvosom roszul lett mikor en ajandekot adtam neki azt mondta itt nem szokas, es hogy o rettenetesen kellemetlennek erzi magat, de persze elfogadta:)ugy hogy majdnem a vegen ugy jott ki hogy en lettem kellemetlen helyzetbe mert az orvosomnak ajandekot vittem!! jaaa es epiduralva szultem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!