Milyen lesz a kisbabám, ha túlhordom max. két héttel? Tényleg kiszárad a bőre? Nagyon meghízhat, és nehezebb lesz a szülés? Más baja is lehet?
Az én kislányomnak kiszáradt a talpa, meg ki voltak ázva a kezecskéi. Én úgy tudom, hogy nagyon sokat nem hízik már ilyenkor, ha túlhordás van, nekem nem volt nehezebb szülésem, mint amikor nem hordtam túl.
Amúgy ugyanolyan baba, mint a többi. :)
Én 8 nappal hordtam túl, de csodás babám lett. SEmmi baja nem volt. SE felázás, se rácok, sem semmi.
Szerintem nem törvényszerű, hogy valami is legyen.
Ne félj, nézndek kétnaponta, vagy már talán naponta, látnák, ha gond lenne.
És van, amelyik baba ilynekor már veszít a súlyából, nem hízik. A szülés tehát nem lesz nehezebb, ne félj!:-)
Szia én 42. hét végén szültem. Pont a beigért indítás előtt 8 órával folyt el a magzatvíz, előtte még jóslófályásaim sem voltak. Már tényleg azt hittem, hogy ez a lány már nem akar kijönni. 2 óra alatt megszültem a csodálatos lányomat. (4350gramm és 53 centi)
Néhány kép róla közvetlenül a születés után :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!