Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik orvost választanád?

Melyik orvost választanád?

Figyelt kérdés

Vidéki kisvárosban lakom, 3 orvos közül kéne választanom, a jellemzőik:

- Nő (nekem ez fontos, férfi előtt szerintem nehezebben vetkőznék le), édesanyám nála szült, jártam hozzá korábban magánrendelésre, de elég sokat kért. Csak magánrendelése van, a kórházban nem rendel. Állítólag több műhibája volt, de úgy érzem, megbízom benne.

- Idősebb férfi, nagyon kedves, de túlterhelt, sok betege van. Anyukám és néhány barátnőm őt ajánlja, van magánrendelése és kórházi is. A beszéde nehezen érthető, hadar. Állítólag jó orvos.

- Fiatalabb doki, helyben nincs magánrendelése, csak 30 km-re, de a helyi kórházban rendel. Több ismerősöm szült nála, állítólag kedves, becsületes és nem kér pénz a szülésért.

(Eddig Debrecenben laktam és ott jártam nőgyógyászhoz, ezért nem ismerem annyira a helyieket.)

2015. máj. 8. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a fiatal dokit választanám, mert róla nem hírlik,hogy műhibája volt és nem kell hozzá anyagi motiváció,hogy odafigyeljen az anyukára. Havonta egyszer nem akkora kényelmetlenség beutazni magánrendelésre,ha úgy látod jónak.
2015. máj. 8. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
A fiatalt választanám én is. Egyrészt még nem burn outos, másrészt még nem kezel rutinból, harmadrészt pedig a kórházban is intézheted "ügyesen" a magánrendelést, negyedrészt, ha ügyeletre kell menni és ő épp nincs bent, tud szólni az épp bent levőnek, h figyeljenek rád, mert a betege vagy.
2015. máj. 8. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Idősebb férfi. Sokan ajánlják, jó orvosnak tűnik. Nem véletlen járnak hozzá sokan. Hát, a beszédére meg figyelni kell.
2015. máj. 8. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagy 3. mindenkeppen, talan inkabb a 2.
2015. máj. 8. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

A fiatal dokit választanám. DE azt tudni kell, hogy nálam a szakmai tudás a legelső a választásban. Akkor választanáma fiatalt, ha ért a szülészeten kívül még a belgyógyászato dolgokhoz is és felismeri a komplikációkat időben.

Az én orvosom ezeknek a kritériumoknak megfelelt. 33 évesen!

2015. máj. 8. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!