Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Halványodik majd a heg?

Halványodik majd a heg?

Figyelt kérdés
Két és fél honapja volt császármetszésem. El lehet már kezdeni hasizomgyakorlatokat? Biciklizni szobabiciklizni emelni lehet? És fog halványodni a heg? Most rózsaszinü ez enyhébb lesz? És kb.mennyi idö mulva?
2015. máj. 4. 06:17
 1/2 anonim ***** válasza:

A heg halványodni fog egészen biztosan. Csak nagyon lassan. Én 5 hónapja szültem császárral. 6 hét után már kezdheted a mozgást. A biciklivel semmi gond. A hasizom gyakorlatokat te érzed.Szerintem csak óvatosan velük... Teszteld a hasad könnyű dolgokkal. Ha bármit érzel lassíts a tempón...

Gondolom bikini vonalban vágtak.Ha igen, akkor szerintem nem lesz gond.

2015. máj. 4. 09:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, halványodni fog csak idő kell hozzá. Nekem fél évig csúnya, vöröses-lilás volt, utána viszont vékony, halványfehér lett. Nekem a Contractubex krémet mondták, hogy azzal minden nap 2x 3x kenegessem és szebb lesz. Nekem olyan 2 hónap alatt fogyott el a tubus és fél évig kenegetten.
2015. máj. 4. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!