Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi legyen a szülészetre...

Mi legyen a szülészetre készülő vajúdásra váró anyuka csomagjában, és mit tegyek abba a táskába, amit majd a csecsemőosztályra hoz be utánam apa?

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szülészetre kell tusfürdő, törölköző, innivaló, nnivaló vagys rágcsa, telefonod, kismama mappa (minden babás papírral). Kb ennyi kell szülőszobára.

Csecsemősre kell ugyanezek+ fogkefe, fogkrém, papucs, köntös, pzs, wc papír, rejtvény, babának pelus, popsikendő, popsikenőcs, fésű, hajgumi, csat, toll, irataid, evőeszköz, konyharuha, pohár. hirtelen ennyi jutott eszembe.

2015. febr. 13. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, még saját pizsama/hálóing.
2015. febr. 13. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:

igaz nem saját lista, de itt minden fenn van, sőt több is mint ami kell sztem…

[link]

2015. febr. 13. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
még a szülészetre vigyél be wc ülőke borítót is. ilyen kis papír ami pont rá való 8ember legyen a talpán aki beöntésnél is guggol a wc fölött) meg mellbimbókrém. érdemes már egyből használni,előszőr nagyon érzékeny lesz
2015. febr. 13. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:

eldobható bugyi is praktikus

rejtvény nem kell, nem lesz rá időd, ha nincs mit csinálni a babával csak aludjál.

ha van bioptron lámpa (cicit melegíteni, gátsebre, aranyérre)

hajszárító (cicit melegíteni)

evőeszköz, hogy legyen saját

2015. febr. 13. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Már minden hasznosat leírtak, csak egy kis saját tapasztalatos figyelmeztetés: ne indulj el otthonról merülő félben lévő telefonnal töltő nélkül! Egész éjjel egyedül hagytak a szülőszobán, és csak másnap tudták behozni nekem a töltőt, a telefonom lemerült, aludni az adrenalintól nem tudtam, majdnem megőrültem.

A másik táskából pedig a cumi ne maradjon ki. Életmentő lehet! :)

Könnyű szülést!

2015. febr. 13. 23:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából pont saját tapasztalat útján leírt dolgokra voltam kíváncsi, nem netes listára. Köszi!
2015. febr. 17. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!