Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányan nézik premier plánban...

Hányan nézik premier plánban a szülést?

Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 18:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nálam az orvos és a szülésznő. A varrásra a dokim behívott három medikát asszisztálni, amin kicsit kiakadtam, mivel 120 ezret kért a szülésért, és még csak meg sem kérdezte, hogy nem bánom-e.
2015. máj. 2. 22:09
 12/27 anonim ***** válasza:
A párom volt velem végig, a szülésznő Bejött megnézni és amikor beindult a szülés Szólt az orvosnak és azt hiszem közben bejött a csecsemős nővér is. Tixémiás voltam, végig nézték a szívhangot nem sétálgathattam - nem is akartam volna - így megváltás volt, hogy végre megrudhatom, hogy minden rendben van a kislányunkkal, így az sem érdekelt volna, ha a fél kórház a szobában tartózkodott volna 😊.
2015. máj. 2. 22:44
 13/27 anonim ***** válasza:

Szerintem kórháza válogatja, hogy mi a szokás, de ha nincs semmi komplikáció, akkor nem hiszem, hogy olyan sokan tolonganak. A csecsemőst nálunk is akkor értesítették, amikor megvolt a kicsi, és akkor jött érte.

De amúgy kisebb gondod is nagyobb lesz annál mint hogy et érdekeljen.

2015. máj. 2. 23:00
 14/27 anonim ***** válasza:
nálam sokan voltak, de abban a pillanatban ez érdekelt legkevésbé
2015. máj. 3. 10:04
 15/27 anonim ***** válasza:
Első babád lesz ugye? Mert máskülönben nem kérdeznél ilyet. Oly mindegy lesz, az sem fog érdekelni ha 25 ember áll tőled 2 centire, csak túl akarsz lenni rajta mindegy hogyan.
2015. máj. 3. 14:31
 16/27 anonim ***** válasza:
Barossban szültem, a dokimon, szülésznőmön kívül vagy 10 kis tanonc volt bent velem, és még két orvos v tanár velük. Akkor és ott épp nem zavart, néha kellemetlen visszagondolni rá.
2015. máj. 3. 17:34
 17/27 anonim ***** válasza:

A.dokim és a szülésznő. Benn volt a pàrom is, de ő nem nézegetett oda.

Marhàra nem dìjaztam volna ha berendelnek egy tanulócsoportot a szülésre. Egyébként is elég antiszociàlis vagyok, kevés embert viselek el magam körül, intim helyzetben meg plàne, szóval biztosan ideges lettem volna. A szülésznő vàltàs is kifejezetten megviselt, bàr tanultam belőle, legközelebb fogadok.

Ha zavar hogy néznek, előre tisztàzd a kérdéskört az orvosoddal, vilàgosan kérdezz rà, hogy tervez-e pl. tanulókat bevinni.

2015. máj. 3. 19:01
 18/27 anonim ***** válasza:
ez akkora hülyeség, hogy nem fogja érdekelni. De, érdekelni és zavarni fogja, ha olyan a beállítottsága, de 99%, hogy nem fog szólni érte, mert az lesz a legkevesebb. De biztos vagyok benne, hogy akkor is, de legfőképp utána zavarni fogja.
2015. máj. 3. 19:26
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Olvastam 1-2 hozzászólást és szerintem az nem teljesen igaz,hogy nem fogja érdekelni,hogy mennyien vannak bent.

Engem azért érdekelt,hogy kik vannak bent és hányan.

Egyébként az orvosom volt bent a szülésznő 1 csecsemős, és a párom.

Igaz,hogy ott és akkor sok sok minden nem fog érdekelni, de azért ha valaki,többek közt mint én is olyan beállítottságú akkor igen is érdekli,hogy be e pisilt kakilt,kik vannak ott,hányan nézik, mit néznek ,stb..

Engem szülés után mikor épp,hogy "megszültem" már az érdekelt,hogy vajon most így "kis" pocakkal a másik szoptatós hálóing jól e fog állni:D és a hajam ne legyen már össze vissza :) Tehát azért nem vagyunk egyformák:)

Szülés után kb 4-5 órával már a szemöldökömet húztam ki,hogy "jól nézzek ki" :)

Pedig aztán nekem is mondták,hogy "jajj majd ott és akkor ez meg az nem fog érdekelni" DE bizony érdekelt:)

2015. máj. 4. 12:08
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"Engem szülés után mikor épp,hogy "megszültem" már az érdekelt,hogy vajon most így "kis" pocakkal a másik szoptatós hálóing jól e fog állni:D és a hajam ne legyen már össze vissza :)" - hát tényleg nem vagyunk egyformák. A legtöbb embert ilyenkor inkább az érdekel, hogy jól van-e a babája, és hogy milyen lehet, mert ilyenkor viszik el vizsgálatokra, meg megfürdetni, stb.

Olyan is volt a szülészeten ahol szültem, akit ez alatt az érdekelt, hogy mikor mehet már le cigizni.. Kit mi...

Amúgy azért írták a legtöbben azt, hogy ez akkor nem fogja érdekelni, mert tényleg az a legjellemzőbb, hogy az ember lánya túl akar lenni rajta, mindegy hogy hogyan, csak legyen már kinn az a gyerek, nem egy sétagalopp általában ... nekem eszembe sem jutott a frizurám, pedig nem vagyok egy igénytelen alak...

2015. máj. 4. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!