Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 9 órás vajúdás után lett...

9 órás vajúdás után lett császárom. állandóan azon eszem magam h megszülhettem volna. Ugye nem a nyavalygásom miatt csinálták meg?

Figyelt kérdés
Ez idő alatt 2 cm tágultam (ekkor voltam 4 cm) és néha leesett a baba szívhangja. Lehet ha kitartóbb vagyok mondjuk pár órával később megszülhettem volna? úgy szeretném a köv. bébit természetesen szülni. az igaz h császár után már nem adhatnak oxitocint? ezt itt olvastam. mert akkor csak egy tökéletes szülésben bízhatok. kérlek biztassatok egy kicsit. úgy érzem h férjem és anyósom is büszkébb lenne rám.
2010. febr. 22. 18:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja és azért fájt már annyira mert órák óta kaptam az oxitocint de erre se nagyon jött a tágulás csak a fájás.
2010. febr. 23. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az elsö babámmal én is igy jártam és nagyon sokáig nem tudtam magam túltenni rajta - utólag azt mondom, hogy kár volt ezen ennyire kétségbeesni. A másodikat simán megszültem, tehát nem törvényszerü, hogy megint császár lesz a következö.

A harmadik újra császár volt, de akkor már tudtam, hogy a baba érdekében csinálják.

Hidd el, az orvosok nem mütenek csak azért, mert valaki nyafog, fáj neki, stb, hanem csak akkor, ha muszáj. NEm a te kitartásodon múlt, hanem az orvosokon, akik a gyereked érdekében mütöttek.

2010. febr. 23. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyötörd magad, felesleges! Életet adtál és ez a legfontosabb! Ha a babád szívhangja leesett, akkor nem tudtak mást tenni az orvosok, csak császározni!
2010. febr. 24. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy jártam mint Te, csak 4 órányi vajúdással. 3 hónapig ettem magam rajta, aztán vállat vontam és magam mögött hagytam a csalódottságomat! Most már úgyis mindegy, bármennyit is agyalsz rajta. Engedj el egy léggömböt, vagy dobj egy papírhajót a dunába, találj ki valamit, hogy elengedd végre ezeket a gondolatokat. Légy magadra büszke, hogy ennek ellenére álltad a sarat, a sírás és kiabálás normális dolog, nem szégyelni való. A császár sem egy leányálom, én is irigyeltem a simán szült anyukákat, akik már aznap a karjukban szoptathatták a babájukat...

Az egészség a lényeg! Semmi más! Fel a fejjel! :) A családod így is nagyon büszke rád és boldogok, hogy világrahoztad azt a kisbabát!

2010. febr. 24. 21:34
 15/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszi nektek is :)!
2010. febr. 27. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!