Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikerszülés természetes úton...

Ikerszülés természetes úton és gátvédelem. Mennyire "esélytelen"?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 28. 02:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy hol, melyik városban, melyik kórkázban?

Vannak olyan vidéki kórházak ahol ikerterhesség esetén szóba sem jöhet a hübrlyi szülés, minfenkit megcsároznak. Pesten több helyen lehetsèges hüvelyi szülés, ha nincs semmilyen komplikáció.

2015. ápr. 28. 06:06
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Helytől kórháztól és orvostól függ. Gátvédelemmel ne akarj szülni.
2015. ápr. 28. 06:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem önzőség. hatalmas a kockázata annak, hogy a második baba nem tud befordulni, vagy megfordul közben, és mire előkészítenek császárra az első megszületése után, akár nagy baj is lehet.

Bp.-en kevés helyen "engedik" az ikrek természetes úton való szülését, nem véletlenül.

2015. ápr. 28. 08:10
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Harmadik válaszolóval értek egyet! Nem egy ikerpárból csak az egyik baba él, mert az anyuka simán akart szülni ' mert régen is megszülettek így a gyerekek' de akkor meg is halt agy az anya, vagy a baba, s most is...

Ne kockáztass! Ha fontosak a gyerekek neked akkor császár!

2015. ápr. 28. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ikreim vannak. 32 hét előtt farosak voltak, felmerült a császár, hát nem örültem volna neki. Szerencsére visszafordultak. A szülés (ismét, mivel 3. Szülés volt) rekordgyors volt. Eyte 3/4 6-kor elfolyt a magzatvíz, épphogy beértünk a kórházba, 6-30-kor meglettek, 36. Hétre, minden fájdalomcsillapító és hasonlók nélkül. Gátvédelem szerintem nem fog menni,mert nekem azt mondták, hogy mivel kisebbek az ikrek, a fejecskéjükre nagyon kell vigyázni, így vágtak rendesen. De a 3 szülés közül ezt viseltem a legkönnyebben. 2 nap múlva kiszöktem a kórházból a Plázába,meglesni a kisfiamat aMikulásnál. Ha ilyen kérdéseidvannak, tedd fel a fb-os ikres csoportokban.
2015. ápr. 28. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Én így szültem meg őket, természetesen, gátvédelemmel, SOTE II.-n, igaz, nem első szülés volt.
2015. ápr. 28. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Neten keresd meg Kandász Andrea féle Szülőszobás sorozatot.Ott volt egy kismama,aki ikerpárjait természetesen szülte,nagyon sima szülésnek tűnt,és szimpatikus orvosnak is.

Egyébként tényleg orvos-kórház-és szituáció függő

2015. ápr. 28. 11:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, inkább itt a gátvédelem volt a fő kérdés.
2015. ápr. 28. 12:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem engem érint, csak kíváncsi lettem, mert sógornőm most szült és mindkettő összejött neki, ikrekkel. Egy kicsit irigylem, mondjuk ő szakmabeli és minden követ megmozgatott, hogy összejöjjön és ugye amit nagyon akarunk...
2015. ápr. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!