Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az ügyeletes orvosnál...

Ha az ügyeletes orvosnál fogok szülni, mennyi pénzt szokás adni a dokinak és annak, aki ott segédkezik?

Figyelt kérdés
Első babánk lesz, és nem sokat tudok az ilyesmikről sem. Anyagilag nem vagyunk elengedve, de gondolom illik valamennyit adni az ügyeletes dokinak ilyenkor. 24. hetes kismama
2008. aug. 28. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.Szerintem ügyeletes orvosnak annyit adsz amennyit a pénztárcád megenged ! :) Én is ügyeletes dokinál fogok szülni...de még nem tudom mennyit fogok tudni adni.

A barátnőm pár hónapja szült ügyeletes dokinál,ő 10ezret adot neki...

Minden jót ...

30hetes kismami

2008. aug. 28. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Énis ügyeletes dokinál szültem igaz már 2éve és egy 10adtam,de sz.tem az bőven elég
2008. aug. 28. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is az ügyeleten szültem 5 hónapja. Senki nem várt semmit, nagyon rendesek voltak. Nálam a szülésznő csinált mindent, a doki csak a végén nézett meg és így 30000-t adtam a szülésznőnek és 15000-t a dokinak. De szerintem tégy belátásod és pénztárcád szerint. Persze, ez a dolguk, hogy munakidőben ellássanak és ezért kapják a fizetést. (belegondolt valaki hogy mennyit az elvégzett munkához képest?) Én is az egészségügyben dolgozom, soha nem bántam senkivel sem rosszabbul mert nem adott extra pénzt és azokkal sem kiváteleztem akik adtak, de ettől függetlenül örültem, ha elismerték a munkámat.
2008. aug. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!