Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehetne 'meguszni' a...

Hogy lehetne 'meguszni' a programozott császárt? Kiráz a hideg a gondolattól! Volt aki téraránytalánság után rendesen szült?

Figyelt kérdés

26 hetesek vagyunk, és mivel az első szülésem egy teljesen normál sulyu babával téraránytalánság miatt császárral végződött, igy a doki a hét elején azt mondta nagyon valószinű hogy császár lesz ő is, a 39 héten. Nagyon szeretném ezt meguszni! Nagyon szeretném megpróbálni rendes megszülni, és nem egyik reggel felkelni és bemenni a kórházba időpontra...

Azt mondta a doki ha a baba továbbra is igy fog gyarapodni, és ő is a végére teljesen normál sulyu lesz nem meri bevállalni a rendes szülést mert nem fog tudni felrakni tágitot szét ne válljon a belső hegem. Nincs erre valami más módszer? Tudom hogy erről a dokit kell megkérdeznem, de még van egy hónap mire ujra megyek hozzá.

Érdekelne hogy volt aki rendesen tudott szülni, téraránytalanság után?

2015. ápr. 17. 16:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom hogy te neked ennyire komoly következménye lett a dolognaK. Úgy gondoltam-azt hittem hogy ha hamar indul be mondjuk 36-37 héten mivel hogy akkor még kisebb van esély arra hogy rendesen szülessen meg. Bele sem gondoltam hogy ennek ilyen komoly következményei lehetnek!

Amúgy az orvos meg nem nézte meg a hegemet csak elméletben beszélgettünk semmi vizsgálat nem előzte meg! ....

2015. ápr. 17. 18:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Mikor szülted az elsőt?Mennyi idő telt el?
2015. ápr. 17. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:
A doki valószínűleg látja, h a medencecsontodon nem fér át a baba feje. kockáztatnád, h beszorul és meghal?
2015. ápr. 17. 20:25
 14/18 A kérdező kommentje:
4 és fél éves lesz a nagy... nem kockaztatnam! De azt hiszem ezt le is írtam!
2015. ápr. 18. 08:14
 15/18 anonim ***** válasza:
4 és fél év már nem olyan kevés.Hallgass a dokidra.Én szültem császár után sp.,hidd el lehetséges.
2015. ápr. 18. 11:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Szeretnék én is de csak akkor ha előbb indul be! Nagy babával én sem kockaztatnek! Mindegy majd megbeszélem vele...
2015. ápr. 18. 13:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet úgymond luxusnak fog hangzani amit írok, de engem befektettek a 39. héten, hogy kéznél legyek, és megvárták míg megindul magától :) ...esetleg ez megoldás lehetne..

Azt mondták fájás nélkül nincs szülés, és én is így láttam jónak, nem csak benyúlnak szegénykéért és kiveszik... hanem készülhet rá...:)

2015. ápr. 21. 16:25
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez nem lenne rossz ötlet de megorulne a nagy ha 2 hetet lennék távol:( és nekem sem lenne könnyű... mindegy majd jobban koruljarjuk ezt a témát a dokival!:) köszönőm mindenkinek a kommentet!
2015. ápr. 21. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!