Általában mennyire tolerálja a kórházi személyzet, ha egy kismama vajúdás közben kiabál vagy sikoltozik?
Maximum a te érdekedbe figyelmeztet,hogy ne kiabálj.A kiabálás is elveszi az erődet amire meg egész a végéig,sőt leginkább ott van szükség.Ha belegondolsz akkor sem fájdalmasabb ha kiabálsz és akkor sem ha nem:-).Bár ez attól is függ mekkora az ember fájdalomküszöbe.Én 4 gyereket szültem,ha jól emlékszem hang nélkül,pedig volt fájdalmam.Fog összeszorít,koncentrálás,mély levegővételek,és türelem.Ha meg apás szülésre készültök akkor nincs ok az aggódalomra,pároddal tereljétek el a figyelmet egy jó kis beszélgetéssel,mintha nem is szülés közbe lennél:-).
Kitartás,menni fog.Sok sikert.
Amikor én szültem a fiamat 9 éve, 14-15 órát vajúdtam.
Végig csöndben voltam... A végén már a szülésznő és az orvos kértek, hogy legalább síjak és ne tűrjem szó nélkül a fájdalmat, szűlés közben engem ők biztattak, hogy nyugodtan ordítsak...
Persze, egy hang nem jött ki a torkomon, sírni sem tudtam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!