Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segitenétek? Mi lehet ez?...

Segitenétek? Mi lehet ez? Magzatviz szivárgás, nyákdugó? Aki nem birja, ne nézze meg a képet, de muszáj volt lefotózni hogy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

34.hétbe léptem tegnap.Jelenleg kórházba vagyok,de a belgyógyászaton,tüdőembólia gyanúval,ugyanis a D-dimer értékem 8,33,ami nagyon magas.Napi 2x kapok vérhigitó injekciót.

Tegnap csak vizsgálatokra jöttem,ahova a nődokim küldött el,de a belgyógyászatig jutottam,mivel itt már bent is tartottak.2napja voltam a dokimnál,aki megvizsgált,és teljesen nyitva vagyok,a 2.száma azt hiszem 2-es,tehát 1211 ha jól emlékszem.4hete 1000-es volt már a méhszájam.

Viszont most elmentem wc-re,és a tisztasági betétem ilyen volt.Mindig is volt folyásom,de vagy szintelen,vagy minimális szine,meg nem ennyi.

Most nagyon megijedtem,nem e a magzatviz szivárog,vagy nyákdugó vagy ilyesmi.Vagy csak sima folyás?De ennyi,meg ilyen szinű?Nem csip,nem fáj,semmi.Elvileg a vizelet,vérkép is jó,mivel az elmúlt napokba ugye sokszor levették,abból derült ki e a tüdőembólia gyanú is.

Nem tudom lehet e köze a vérhigitónak,bár nem hiszem.Orvos nincs,az egész épületbe 1ügyeletes van,mivel hétvége van.Itt senki nem néz be a kórterembe,reggel megkapom a vérhigitó injekciót,este meg a másikat,ennyi történik...

Sokat idegeskedek,meg sirok tegnap óta,lehet az is közrejátszik.Tegnap nem engedtek át a dokimhoz,hogy megmondjam neki mi van,meg itt tartottak,meg nst-t kelett volna csinálni,pedig még akkor fel sem vettek az osztályra,a papirokat intézték.A szülészetre rá látni a belgyógyról,tehát 1perc sétára van.

Szerintetek mit csináljak?Baj lehet?Várjak,ha megint ilyen lenne a betét,fogjamagam,aztán csak átmenjek a szülészetre nézzenek meg?

Köszönöm!

[link]

[link]

2015. ápr. 11. 12:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Ha esetleg a baba belekakilt,akkor legközelebb is ilyesmit kéne látnom a betéten?

Most voltam wc-n,eddig tiszta.

2015. ápr. 11. 13:52
 12/20 anonim ***** válasza:
sétálj át a szülészetre szerintem is és mutasd meg nézesd meg magad.. ha a baba belekakilt az nagyon rossz lenne....
2015. ápr. 11. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha székletet ürített a baba, akkor elég gyorsan meg kell születnie, mert ez azt jelenti, hogy nem kap már elég oxigént az anyaméhben. Eltelt már pár óra, mi van veled kérdező?
2015. ápr. 11. 20:06
 14/20 A kérdező kommentje:

köszönöm az aggódást!

Nem mentem át végül,szerencsére azóta se volt semmi a betéten,a gyerkőc meg ficánkol rendesen.Lehet tényleg valami erősebb folyás volt.De hétfőn fél-re mindenképp átmegyek,ha engednek ha nem.

2015. ápr. 11. 20:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem pisi volt :) elofordul
2015. ápr. 11. 20:44
 16/20 A kérdező kommentje:

hát azt azért megéreztem volna szerintem hogy "becsurog" :)

Ez nem annyira "vizes" volt.De mindegy,csak rendbe legyen minden :)

2015. ápr. 11. 21:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem melyik kórházban vagy?
2015. ápr. 11. 21:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Miskolcon
2015. ápr. 11. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem nyákdugó,100 százalék,nem rég szültem!Szerintem az barnás vér,ami teljesen ártalmatlan,ha megvizsgált a nőgyógyászod.Nekem is volt 2.és 3.nap vizsgálat után,de azt mondta az orvosom,előfordul.

Ne idegeskedj,én is ki voltam nyilva,34 hetesen jobban,mint te,mégis indítani kellett 40.héten... :-)

2015. ápr. 11. 21:24
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi :)

na azért azt se szeretném ha a 40.hétre születne... remélem azért 3-4hét és kibújik,csak ne előbb. :)

2015. ápr. 11. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!