Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Túlsúlyos kismamák, hány...

Túlsúlyos kismamák, hány kilóval születetek?

Figyelt kérdés

Mennyi volt a súlyotok a szülés napján?

Sikerült a természetes szülés vagy császár lett?

Volt valami komplikáció?

2015. ápr. 9. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Mindenórás vagyok, úgyhogy majd ha kijöttem a kórházból visszanézek és megosztom a tapasztalataim. Most 96 kg vagyok.
2015. ápr. 9. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Én 114 kiló voltam. Császár lett, de harántfekvés miatt, egyébként szülhettem volna simán is. Szerencsére minden rendben ment, jól vagyunk mindketten a babával.

2 hete szültem, azóta lement rólam a víz, meg a magzatvíz is több volt mint kellene, most 80 kiló vagyok.

2015. ápr. 9. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Elsőnél 113 kg voltam, császár lett de ennek nem volt köze a súlyomhoz.

Most várom a másodikat eddig 103 kg vagyok.. több mint valószínű h megint császár lesz a kettő közötzi rövid idő miatt.

2015. ápr. 9. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kedves 3., megkérdezhetem végül miért lett császár?
2015. ápr. 9. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

97 kg voltam teherbeeséskor. 105 szüléskor.

Elfolyt a víz, rá 6 órára lett meg a kislányunk. 3 nyomára kint volt, Kb 3 perc alatt.

7 hete szültem, most 93kg vagyok.

A várandósságom teljesen problémamentes volt.:)

2015. ápr. 9. 10:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A lepontozót kérem lépjen tovább, nekem minden válasz hasznos, akkor is, ha neki nem szimpatikus a téma.
2015. ápr. 9. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

96 g-mal szültem, semmit nem híztam a terhesség alatt. Császármetszés lett végül, de ennek nem volt köze a súlyomhoz. Indították a szülést a terminus után három nappal, a baba feje nem indult el lefelé, nem tudott beékelődni a szülőcsatornába, hiába kaptam az oxit, nem tágultam két ujjnyinál tovább. Ráadásul folyamatosan CTG-re voltam kötve, és abból azt látták a dokik, hogy valószínűleg a nyakára van tekeredve a köldökzsinór, így jobbnak látták, ha megcsászároznak. A babával minden rendben, teljesen egészséges. :)

2015. ápr. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!