Kinek hányadik nyomásra lett meg a Baba?
Huhh kb 3 perc volt az egész.
Olyan 2-dik 3-dik nyomásra kint is volt,nem tudom pontosan.
Első baba.
Első porgis császár volt farfekvés miatt. Viszont a második, harmadik, rendes szülés. A másodikra nem emlékszem már pontosan, hányadik fájásra, talán időben 15 perc ha lehetett... de a harmadik (lassan 2 éve) nem volt több 5 percnél. Akkor már volt fogadott szülésznőm, és tőle tudom. De akkor ott, nem figyeltem már, mikor jöttek a toló fájdalmak és mennyi időre születtek meg.
Nem minden szülés egyforma, én átéltem mind a kettőt, igaz komplikáció mentesen. Én biztos megpróbálnám simán. Bár nekem mind 3 szép emlék maradt és term.szülés után a "bármikor újra" érzés volt. Hiába fájt nagyon.
3 tolófàjàsra emlékszem, az elsőnél nem nyomtam mert akkor ugrott a doki meg a szülésznő, màsodik fàjàsra egyet nyomtam, kinn volt a feje, màsodikat nem bìrtam nyomni. Harmadik fàjàsból megint egy nyomàs, akkor kibújt az egész. Nem volt több 10 percnél az tuti, de persze lehet hogy nem emlékszem pontosan, mert piszkosul fàjt. Első baba.
Emlékszem amikor az első nyomàs utàn mondtàk, hogy még egyet kellene, az jutott eszembe, hogy ezek nem komplettek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!