Van olyan, hogy valaki magánrendelőbe jár terhesgondozásra, de a szülésre nem fogadja fel a dokit?
Figyelt kérdés
Vagy ha hozzá jársz magánrendelésbe, akkor autómatikusan fel kell fogadni és kell neki fizetni szülés után?2015. ápr. 2. 20:45
1/6 anonim válasza:
Szia! Én magánrendelésre jártam terhesgondozásra. De szülni nem biztos hogy ennél a dokinál fogok, ugyanis itt nem lehet fogadni dokit. 39+3 hkm.
2/6 anonim válasza:
Én még meglátom, ha előre el akarja kérni a pénzt szülésre, akkor lehet ügyeletes doki lesz. Úgy értem hetekkel előtte a magánrendelőben csak nem fizetek.. Sokan írják, hogy jó előre elkérik a pénzt. Aztán lehet ott se lesznek.
3/6 anonim válasza:
Van. Az én magándokim pl. nem vállal már szüléslevezetést, de terhesgondozást igen. Én mondjuk úgy döntöttem, hogy akkor inkább más orvost keresek a terhesség és a szülés végigvitelére, nagyon rendes volt az eredeti orvosom, ő ajánlotta az új dokit. Ettől függetlenül lehetett volna úgy is csinálni, hogy maradok nála, aztán szülök ügyeletesnél.
4/6 anonim válasza:
Jelentkezem!
2013-ban magánorvoshoz jártam végig. Kb félidőben közölte hogy mennyi nála egy szülés...na én már akkor tudtam hogy nem nála fogok szülni.
5/6 anonim válasza:
Magánba jártam, alkalmanként 10 ezerért. 31 hetes voltam mikor beszélgettünk a szülésről, meg h neki 100.000 a tarifája... ha lett volna pénzem, simán megfogadom szüléshez, de pont akkor voltunk a házfelújítás kellős közepébe, annak a 100 ezernek volt jobb helye is. ezt is elmondtam a dokinak, meg h sajnos nem tehetjük meg akármennyire is szeretném. Azt hittem a továbbiakban majd másképp fog viselkedni vagy valami, de egyáltalán nem. A terhesség további szakaszában is ugyanannyira kedves alapos volt. A kórházban bejött hozzám a szülőszobára, h mi a helyzet,már pont varrtak össze. A bent töltött napok alatt kb 3x keresett meg h h vagyunk :)
6/6 anonim válasza:
Ezen mindig megdöbbenek, hogy van pofája valakinek előre konkrét árakat közölni. Én biztos megkérdezném, hogy akkor számlát is kaphatok róla?! (pl eü pénztárnál vissaz lehet igényelni 20%-ot.)
Az én dokimnál benne volt a terhesgondozás árában a szülés is. Mindegyik alkalomról számlát adott. Ha a 10 terhesgondozáson kívül el kellett mennem bármiért, az ingyen volt.
Kérdésedre a válasz, természetesen megegyezés kérdése, nem kötelező nála szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!