Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni 2. menzeszem...

Szülés utáni 2. menzeszem után barna folyásom van. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Császár után 7.hónapban jött meg először,majd rá 31 napra 2-szor.Szülések előtt sosem volt nekem ilyen problémám.Teljesen normális menzeszeim voltak.Most ez a 2.menzesz után barnás folyásom van.De nem is folyás hanem inkább nyákszerű.Már 2hete,hogy megjött majd tartott 6napig és utána ez a barna valami.

Másnál is volt ilyen?Mitől van/volt?

Kell aggódnom?

Köszi a válaszokat!

2015. márc. 31. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is ez lett a mensimmel szülés után, megváltozott, és én mensi előtt is barnázok, meg utána is. Voltam vele dokinál, mert nagyon idegesítő, de nem talált semmit szerencsére. Azt mondta, hogy érti, hogy kellemetlen, de a szülés miatti hormonális változások ezt hozták magukkal.

Persze, ha következőre is megjelenik, akkor azért érdemes egy dokival beszélni róla!

2015. márc. 31. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen,de nekem nem volt ilyen soha(ez a 3.babám).

Illetve sokáig volt ilyen császárok után,de nem 8.hónappal.

Olyan van aki hasonló helyzetben van mint én?

2015. márc. 31. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Most mit akarsz hallani? Hogy ez nagyon gáz, és betegséget jelez?

Mert nekem sem volt soha ilyen, semmikor (2 gyermekem van - császárral születtek). Aztán mégis lett. S szerencsére nem betegség miatt.

Gondoltam megnyugtatlak, de most úgy érzem valami rosszat akarsz hallani.

Amúgy most őszintén...menj el orvoshoz és kérdezz rá!

2015. márc. 31. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért sértődtél meg,semmi rosszat nem írtam.

Voltam dokinál,de mivel ő sem tud semmit így érdeklődöm,hogy másnál volt vagy van-e ilyen és hogy meddig tartott stb.

Bocsi ha megsértettelek,bár nem tudom mivel.

2015. márc. 31. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!