Rettegek, hogy terhes lehetek megint. Mi van velem?
10hete szültem császárral. Doki mindent rendben talált nálam.
Párommal kivártuk a 6 hetet, nem kockáztattunk, de akkor majd meg vadultam érte annyira kívántam.
terhesség előtt és alatt is normális volt a szexuális életünk.
De egy két hete nem kívánom a szexet, rettegek, hogy megint terhes leszek.
mondta a dokim is h min egy évet kell várni, hogy második baba legyen a műtét miatt.
egy hete megjött a menstruációm is sajna.
6 hetes kontroll után együtt voltunk, de akkor se volt már jó. Aggódtam a seb miatt.
Ha valaki volt már ilyen helyzetben, hogy oldotta meg?
Mikor leszek képes újra a régi lenni?
Köszönöm a válaszokat!
Szoptatok amennyit tudok, csak nem elég a babámnak, kell pótlás. :(
Sajnos páromnak enyhe pikkelysömöre van, nem bírja a bőre az óvszert, ezért nem sűrűn használhatjuk.
terhességem előtt megszakításos módszert használtuk attól nem lettem terhes csak amikor már babát szerettünk volna, akkor viszont az első próbahónapba sikerült :)
9-es:tisztában vagyok vele,nekem az volt a fura hogy szülês után ilyen hamar megjött neki.Azt gondoltam egyáltalán nem szoptat talán és azért.
Kérdező:helyre fognak állni a lelki dolgok is hamarosan😉
Az én fiam 2 éves múlt, de még most is rettegek, hogy terhes lehetek megint :P Még nem jött meg, a héten kellene, de már várom nagyon!
Mondjuk nem volt egyszerű 2 évem vele, nem egy átlagos baba volt, végigéjszakáztam, nagyon-nagyon kimerültem benne. A problémára meg csak most derül fény, szóval amiatt is rettegek, nehogy újra ezt éljem majd (egyszer...) át a kistesóval...
Úgy értettem, hogy nem sűrűn használhatjuk az óvszert, hogy nem sűrűn vagyunk együtt, mert a párom bőre nem bírja és miattam is.
a megszakítás a terhességem előtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!