Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rettegek, hogy terhes lehetek...

Rettegek, hogy terhes lehetek megint. Mi van velem?

Figyelt kérdés

10hete szültem császárral. Doki mindent rendben talált nálam.

Párommal kivártuk a 6 hetet, nem kockáztattunk, de akkor majd meg vadultam érte annyira kívántam.

terhesség előtt és alatt is normális volt a szexuális életünk.

De egy két hete nem kívánom a szexet, rettegek, hogy megint terhes leszek.

mondta a dokim is h min egy évet kell várni, hogy második baba legyen a műtét miatt.

egy hete megjött a menstruációm is sajna.

6 hetes kontroll után együtt voltunk, de akkor se volt már jó. Aggódtam a seb miatt.

Ha valaki volt már ilyen helyzetben, hogy oldotta meg?

Mikor leszek képes újra a régi lenni?

Köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 31. 07:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem a védekezés a lényeg, hanem pszichésen nem érzem magam biztonságban :(
2015. márc. 31. 12:03
 12/18 A kérdező kommentje:

Szoptatok amennyit tudok, csak nem elég a babámnak, kell pótlás. :(

Sajnos páromnak enyhe pikkelysömöre van, nem bírja a bőre az óvszert, ezért nem sűrűn használhatjuk.

terhességem előtt megszakításos módszert használtuk attól nem lettem terhes csak amikor már babát szerettünk volna, akkor viszont az első próbahónapba sikerült :)

2015. márc. 31. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Most akkor rettegsz hogy újra terhes leszel, vagy sajna megjött? :) A régi már soha nem leszel, de a lelkivilágod hamarosan rendeződik :) Ahogy a doki mondta, kb.1 év és talán már a kistesóra is vágyni fogsz, nem csak a férjedre :)
2015. márc. 31. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:

9-es:tisztában vagyok vele,nekem az volt a fura hogy szülês után ilyen hamar megjött neki.Azt gondoltam egyáltalán nem szoptat talán és azért.

Kérdező:helyre fognak állni a lelki dolgok is hamarosan😉

2015. márc. 31. 23:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2 éves múlt, de még most is rettegek, hogy terhes lehetek megint :P Még nem jött meg, a héten kellene, de már várom nagyon!

Mondjuk nem volt egyszerű 2 évem vele, nem egy átlagos baba volt, végigéjszakáztam, nagyon-nagyon kimerültem benne. A problémára meg csak most derül fény, szóval amiatt is rettegek, nehogy újra ezt éljem majd (egyszer...) át a kistesóval...

2015. ápr. 1. 00:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja és annyi, hogy védekezünk..többet nem tudok tenni :)
2015. ápr. 1. 00:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez lehet hogy csak nekem tűnt fel, de az hogy csak néha használtok óvszert egyébként meg megszakításosan csináljátok nem minősül védekezésnek. Az hogy a terhesség előtt egyszer sem volt "gikszer" csak a szerencsén múlott, de ez olyan, mint az orosz rulett. Így viszont van is okod félni az egy éven belüli újbóli teherbeeséstől.
2015. ápr. 1. 06:35
 18/18 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy nem sűrűn használhatjuk az óvszert, hogy nem sűrűn vagyunk együtt, mert a párom bőre nem bírja és miattam is.

a megszakítás a terhességem előtt volt.

2015. ápr. 1. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!