Szülés után, amikor már szükség lesz rá, mivel fogtok védekezni?
Figyelt kérdés
Évekig szedtem gyógyszert,nem vagyok benne biztos,hogy jó ötlet lenne.A spirálról is hallottam sok rosszat,az a módszer meg,hogy majd vigyázunk,szerintem teljesen lutri.Tanácstalan vagyok.2010. febr. 18. 09:05
11/17 anonim válasza:
mi is gumit használunk.én 10 évig szedtem gyógyszert,míg szoptatok,nem akarok megint szedni.aztán ha abbahagyja a szopit,lehet,visszatérek a gyógyszerhez.
12/17 anonim válasza:
Spirál.Nekem szülés előtt is ez volt, és semmi bajom nem volt tőle.Gold Lilly a neve.Pesszáriumot ezer éve kipróbáltam.Gyerek lett a vége.
13/17 anonim válasza:
Mi óvszerrel fogunk védekezni, ha letelik a 6 hét.
14/17 anonim válasza:
én gyógyszert szedek, spiráltól félek egy kicsit, bár most, hogy itt is sokan ajánlják, lehet mégse annyira :) megkérdezem a nőgyógyászt, mit javasol, de nekem mondjuk a gyógyszerrel sem volt gondom soha.
15/17 Vilcsianyuja válasza:
Mi is gumi és "Kelenföldnél kiszállás" módszert használunk, mikor melyiket. A gyerek eltőtt is ezeket használtuk, miután megcsömörlöttem a bogyóktól (tervezett volt a pici, tehát ezek a módszerek úgymond beváltak nálunk). Most még szoptatok, de pár éven belül akarok második gyereket, utána pedig spirál lesz, azt hiszem. (Addig még nem akarom felrakatni, hogy egy-két év múlva levetethessem.) Bár a spirálnak van némi kockázata (nemcsak a terhességnek, de a méhen kívülinek is sajnos), azért megbízhatónak számít, és már anyáink is használták, csak nem nagyon reklámozzák (én 31 évesen most tudtam meg, hogy anyámnak is volt, de anyósomnak a mai napig az van). Aztán meg előbb-utóbb úgyis fel kell hagyni a gyógyszerrel, mert 35 fölött már nem ajánlják, ha jól tudom.
16/17 anonim válasza:
Óvszerrel. Én próbálkoztam a szoptatás alatt is szedhető fogamzásgátlóval, de állandóan vérezgettem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!