Dr. Fekete Zoltánnál (Győrben) szült vki mostanában? Tapasztalatok.
Figyelt kérdés
Én hozzá járok de még nem fogadtam fel. Hány hetesen kérjem meg és kb. mennyit kéne adnom?2010. febr. 18. 00:47
1/5 anonim válasza:
Én személyesen nem ismerem de egy ismerősöm nála szült és csupa jót mondott.még nekem is ajánlotta hogy ha akarom kérjem meg mert ö maximálisan meg volt elégedve vele!
De sajnos saját tapasztalatom nincs nála.
2/5 A kérdező kommentje:
Még csak párszor voltam nála, de sztem jó fej:) holnap is megyek megkérdezem hogy mikor megy nyaralni, mert júni 6ra vagyok kiírva:) (remélem nem akkor) mert szeretném ha ő vezetné le a szülésemet:) Köszi hogy írtál!
2010. febr. 18. 23:36
3/5 A kérdező kommentje:
de ha vki még tud vmit mondani róla azt megköszönöm:)
2010. febr. 18. 23:38
4/5 anonim válasza:
Barátmőm nála szült, meg volt vele elégedve!
Ha esetleg éppen akkor megy nyaralni én Dr.Fülöp Józsefet ajánlanám, én nála szültem és nagyon elégedett vagyok!
5/5 A kérdező kommentje:
Beszéltem ma vele :) jó fej volt mint szokott, és nem akkor megy nyaralni hála az égnek ! azért köszi a komit:)
2010. febr. 19. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!