Timi127 kérdése:
Debrecenben a Kenézyben mindenképp elviszik a babát miután megszületett?
Figyelt kérdés
Én azt szeretném,ha nem vinnék el miután megszültem hanem a kötelező vizsgálatok és méricskélés után ott lehetne velem azalatt a 2 óra alatt amíg még a szülőszobában kell lennem. Nektek vannak ilyen irányú tapasztalataitok? Ha semmi nem indokolja,akkor is mindenképpen elviszik a babát?2015. márc. 29. 21:17
11/11 anonim válasza:
Én a klinikán szültem és maximálisan elégedett vagyok, pedig komplikáció lépett fel, de hal istennek nem lett semmi baj az orvosomnak köszönhetően. Volt fogadott orvosom, abszolút nem pénzéhes, a terhesgondozasra 6 hetente kellett menni, a végén csak a klinikara hívott, ahol nem kért pénzt. Szülés után 40 ezret adtunk neki. Bent volt vegig, nem csak a végére, a kitolasra Esett be. Eda val terveztem a szulest, erről tudott és figyelt is arra, hogy nehogy kifussunk an időből. Szülésznő is nagyon kedves, elegedettek voltunk a férjemmel Mindennel. utána 3 ágyas szobában voltam, 2 szobának van 1 wc, zuhanyzoja. Normális anyukakkal kerültem össze, erre figyelnek. Szobatarsak fogadott orvos nélkül szultek, elegedettek voltak, elmondasuk szerint végig törődtek velük . A csecsemosok elfoglaltak, de pozitív élményeim voltak velük is, pedig én extra törődést igényeltem, mert első baba, tele voltam kérdésekkel, szoptatás sem ment, tej is nehezen indult be, de jöttek rendszeresen, még éjszaka is segíteni... A szobában bent volt a férjem is elég sokat, mert a szobatarsakat nem zavarta. (Mi ketten voltunk a 3 ágyasba majdnem végig) egyik szobatarsnak a 2. Babája született akkor, neki így a nagy is be tudott jönni nem kellett a folyosón lennie. Én nyiregyhazi vagyok , a klinikai orvosok és az ottani szemlélet miatt vállaltuk hogy inkább atjarunk Debrecenbe. szülés után azt éreztem h megerte! Egyébként ha gond van a babával, koraszülés esetén atviszik a picit a Klinikára anyuka pedig marad a kenezyiben. ...Legalábbis én így tudom. Ha van kérdésed írj nyugodtan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!