Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt álló kismamák,...

Szülés előtt álló kismamák, nektek volt valami jele hogy elkezdett nyílni a méhszáj? 38+4 hkm.

Figyelt kérdés
A dokim utoljára a 32.héten nézte a méhszájat akkor 2000 volt az érték,azóta nem nézte, de kb egy hete sokat keményedek, éjjelente előfordul, hogy erős menstruációs görcsöm van. Pár napja pedig néha erős hányinger jön rám és éles késszúrás szerű fájdalom nyilall bele a hüvelyembe. Holnap megyünk Nst-re meg UH-ra, majd megemlítem a dokinak. Szerintetek nyílhat a méhszáj? Vagy ezek a jelek nem feltétlenül utalnak arra?

2015. márc. 28. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem erzed ha nyilik a mehszaj, de holnap a doki tobbet mond.
2015. márc. 28. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:
én görcsöltem, hozzá a görcsöknél fájt a derekam. 1-2 óráig rendszeresek voltak,aztán semmi. pár napig így ment,aztán mondta az orvos,hogy bő 2 ujjnyira nyitva
2015. márc. 28. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!