Mi az az oxitocin, kézzel tágítás, gátmetszés, varrás?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva én alig vártam, hogy szülhessek, de ahogy olvasok róla, hogy ennyi beavatkozást végeznek nekem elmegy a kedvem az egésztől és inkább császármetszést választanék. Mik ezek a beavatkozások és mire jók? Arra, hogy minél hamarabb megszabaduljon tőlem a szülészet?2015. márc. 19. 09:51
11/16 anonim válasza:
A hasadon 10x akkorát vágnak.
12/16 anonim válasza:
de nem mindegy,hogy felvágnak mint egy kiló karajt,vagy kapsz egy pici 1-2 centis vágást. nekem nem volt ugyan császárom,de láttam videót róla,hát inkább az a 1-2 cm. meg a gát nem a nunid azért :-)
13/16 anonim válasza:
En pedig megerositenelek benne, hogy a csaszaros vagas sokkal kevesbe fajdalmas mint a gatmeteszes es sokkal gyorsabban is gyogyul :-) Volt termeszetes es sima szulesem is.Na meg persze csaszar utan nagyobb esellyel uszod meg a holyag vagy vegbelservet, mehsullyedest ami cseppet sem ritka jelenseg.Sot statisztikak szerint a nok 40%-anal lehet valamilyen szintu sullyedest kimutatni, aminek elsodleges oka a termeszetes szules.Ha figyelembe vesszuk, hogy 30% viszont csaszarral szul, eleg szep nagy aranyrol van szo.Hat nem tul biztato...Nem akarok jobban belemenni, de nagy mertekben romolhat az eletminoseg termeszetes szulest kovetoen.
14/16 anonim válasza:
ha csinál gátmasszázst,időben elkezdi kis esély van a vágásra. úgy pedig nem romlik semmilyen minőség, 2-3 hónap múlva visszaállt,semmi különbség
15/16 anonim válasza:
"Nem akarok jobban belemenni, de nagy mertekben romolhat az eletminoseg termeszetes szulest kovetoen."
Szerencsére ezt csak te gondolod így... :)
16/16 anonim válasza:
Szia, nekem mindegyikben volt részem, mert fokozatosan gyengültek a fájásaim. Egyik sem egy leányálom, a legrosszabb a kézzel tágítás volt, viszont nem bántam, így hamarabb túlestem rajta, most a 2. babámat várom. Annyira nem tört meg, hogy soha ne vállaljak másikat. A gátmetszést nem éreztem, csak hallottam, a varrást szintén nem éreztem, pedig kívül-belül volt bőven mit varrni, 2 órán át tartott csak ez a művelet. Talán az eü-s kaparást éreztem, ami inkább csak kellemetlen volt, mivel annyi fájáson túl voltam már addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!