Bdzcnt kérdése:
Szombathelyi anyukák?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok. Közeleg a szülés időpontja,és érdekelne,hogy mit vigyünk magunkkal a kórházba. Szeretnék a lehető legjobban felkészülni a bent eltöltött napokra és persze a szülésre,mivel első baba lesz,nincs tapasztalatom.Nagyon megköszönném,ha elmesélnétek az átélt napjaitokat.Tanácsaitokat is szívesen fogadom.2015. márc. 18. 21:34
11/18 anonim válasza:
Kedves utolsó, megdöbbenve olvasom amit írsz a Zsófiról :( Nagyon sajnálom hogy így bánt veletek. Én 3x szültem és csak jót tudok mondani róla. Bár az éjszakai tv-zésben teljesen igazad van, akkor bsznak a babákra és anyákra. Kérdező, van dokid? Kinél szeretnél szülni? :)
12/18 anonim válasza:
Ja és utolsó, nemtudom mikor szültél, én 2 éve utoljára, akkor még normális volt a Zsófi, legalábbis velem.
13/18 anonim válasza:
2-es vagyok. Júniusban lesz 1 éve, hogy szültem és a furán járó szemüveges nő (nem tudtam, hogy Zsófi), velem és a babámmal is nagyon rendes, aranyos volt. Sőt mindenkivel. Furcsa ezekt a rosszakat olvasni róla, ő volt az egyik kedvencünk. Van egy 50 körüli rövid barnahajú hölgy, ő mogorvának tűnik, de ő is rendes volt, mindenben segített, pedig azt hittem bunkó lesz. Viszont az alacsony vékony göndörhajú lánnyal voltak szócsatáim. Este tényleg tv-zés megy, én a babám 2 órás nyugtalansága után kértem, hogy segítsenek éjjel, picit húzták a szájukat, de aztán nem volt gond. A tejem a 3.éjjelen lövellt be (épp tejfakasztón volt a férjem:) ), akkor is kértem egy pici segítséget, majd szétdurrant a mellem, akkor is vonta a száját az éjszakás, de azért megmutatta hogy masszírozzam. Kicsit vedd lazán a dolgokat, ne sértődj meg, ha esetleg nem olyan hangnemben szól a csecsemős, ahogy neked jól esne, lehet, hogy észre sem veszi magán. Neked tiszta para, mert első baba meg minden, nekik meg napi rutin. Sajnos ez ilyen. Vészeljétek át, otthon már minden könnyebb lesz! ;)
14/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Szörnyű ezeket olvasni. :( Nem is értem hogy viselkedhetnek így ,főleg egy ártatlan újszülöttel.:( Eddig is tartottam a bent eltöltött napoktól,hát még most. :/ Nincs se fogadott orvosom,se szülésznőm,de most kicsit bánom. Remélem akkor talán abban szerencsém lesz ,hogy olyan anyukával leszek egy szobában ,aki tapasztalt ,és tud nekem segíteni,ha esetleg valami nem menne.
2015. márc. 19. 11:29
15/18 anonim válasza:
7 hónapja szültem és első baba nem sötétbőrü család vagyunk okot sem adtam rá hisz beszólalni is alig bírtam a görcsöktől.. lehordott hogy ebbòl a mellből szoptatni sem lehet gondolkodjak el mert be fog gyulladni és a császár mellé jó lesz. Kérdeztem és ha géppel kézzel fejném na azt biztos nem lehet értsem meg nem olyan a mellem stb... hát köszönöm így is meviselt lelkileg a császár a kórház maga erre ezt kapo hát el is sírtam magam milyen egy szar vagyok.... aztán azóta 3,5 l tejet adok le az anyatejgyűjtőbe és még bőven marad is... aki aranyos volt velünk egy idősebb csecsemős volt ő mondta segít ha másnap nem engednének haza megmutatja a szoptatást stb... na meg a göndör hajú volt aranyos ò segített még nekünk.. Na de bennem azóta is van egy tüske emiatt... szívesen a képébe nyomnám hogy lám lám 5 babát etettek a szar mellemből kifolyó rengeteg tejjel...
16/18 A kérdező kommentje:
Elkeserítő,hogy ilyen emberek dolgoznak kórházakban.Nem tudom felfogni ... :/ Ha már segíteni nem tudnak,vagy nem akarnak,legalább ne bántsák az anyukákat,főleg ilyenkor amikor sokkal érzékenyebben reagálunk mindenre. Gondolom szóvá tenni dolgokat nem célszerű,ha alap esetben így viselkednek egy babával,anyukával ,akkor viták után még ellenszenvesebbek lennének. :/ A lényeg akkor itt tényleg az hogy próbáljuk valahogy átvészelni azokat a napokat. :/
2015. márc. 19. 14:00
17/18 anonim válasza:
én amikor a fiamnak azt mondta kilógatlak az ablakon akkor a mások szobából vissza szóltam majd én téged.. ezek után úgy voltam vele csak innen el minnél hamarabb ... Még jó hogy voltak segítőkész anyukák . Hihetetlen mi megy ott. De neked kívánom a legjobbakat.
18/18 A kérdező kommentje:
Hát egy ilyen kijelentés hallatán én nem is tudom mit mondtam,tettem volna. Az nem érdekelne ha velem beszélnének úgy mint egy kutyával,mert megtudom védeni magam,de egy ártatlan csecsemővel? :/ :( Hihetetlen... :(
2015. márc. 19. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!