Vannak itt Szombathelyi vagy környéki anyukák?
Szombathelyi vagyok de nem anyuka így is válaszolhatók?
A határ 10-15 perc autóval, bár számít hogy hol élnétek Vas-megyén belül. Dolgozni persze, hogy át lehet. Még osztrák magyar ovi is van, sőt Szombathelyi diákok között van olyan akik oda járnak középiskolába is.
Kőszegre én nem költöznék.
Augusztus 22-25 között van a Savaria karnevál, gyertek el és nézetek körül.
5:53-as előző vagyok: sajnos nem vagyok viszont anyuka... tényleg ajánlom, hogy gyere le a karneválra... olyankor megbolydul a város, nagy az élet...
bár ha azzal a hittel jössz, hogy amit abban a három napban látsz majd(ha eljössz), az van egész évben itt, akkor nagyon tévedsz...
Pár éve van már saját kőszínházunk Weöres Sándor Színház néven, saját társulattal, amit Jordán Tamás színházigazgató vezet.
Nos mi elég messze lakunk. Az ország másik végén Miskolcon, szoval csak úgy leruccani nehéz, ezért érdeklődök itt. Soha nem voltam még arra felé sehol.Szombathely környéki kis faluk is érdekelnének főleg az árak miatt.Nézelődtem kis telepuléseken. Pl. Torony,Gencsapáti, Nárai, Balogunyom, Sé.Ezek milyen helyek? Vagy esetleg tudtok még valami szép kis városhoz közeli telepulést ami jo hely?
Ne vicceljetek nem baj ha nem vagytok anyukák örulök mindenki válaszának.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!