30 hetes várandósan normális ha nagyon fáj a derekam és a lábam "köze"?
Figyelt kérdés
Második terhességem ,de az elsőnél nem volt ilyen most meg ha elfekszem egy oldalt hosszabb ideig vagy sokáig ülök vagy sokat megyek annyira nyilall hogy rettenetes...
meg ha hirtelen mozdulok a hasam alja be görcsöl egy pár pillanatra
Köszönöm a válaszokat
#görcs #derék 30
2015. márc. 18. 09:03
1/4 anonim válasza:
Magne B6-ot szedj a görcsre, egyébként szerintem valami ideg becsípődik. Nekem elsőnél volt hasonló, de ha nagyon aggódsz, akkor beszélj egy orvossal.
2/4 A kérdező kommentje:
magnerotot szedek 3-at ,hétfőn megyek dokihoz mindenképp megemlítem neki
2015. márc. 18. 11:44
3/4 anonim válasza:
Teljesen normalis.En is kb a 30.hettol kezdtem el erezni.Azert volt nalam,mert teljesen befordult a baba(fejvegu fekvesbe) es mar nyomja a csontot odalent,meg tagul szet ahogyan a feje beekelodik...a derek azert faj es nyilal,foleg fekves utan,mert mar eleg nagy sulyu a baba es nyomja...En pl ha felkelek az agybol akar 10perc utan,mint egy mama :) ugy gornyedek :)
4/4 anonim válasza:
Ott lent nekem is elég gyakran fáj,be szűr. 32 hetes vagyok most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!