Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor én szültem a gyerekeime...

Amikor én szültem a gyerekeimet miért nem voltak még női hormonok meg depresszió?

Figyelt kérdés
Olyan jó lett volna nekem is minden hülyeségemet azokra kenni.

2015. márc. 16. 17:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg inkább örülhetnél, hogy te ezek szerint viszonylag könnyen megúsztad a dolgot és hogy a lányod/unokád/dédunokád már megkapja a megfelelő empátiát és támogatást abban, amire neked csak annyit mondtak, hogy "hülyeség".

Egyébként respect a válaszolóknak, nagyon jó volt olvasni, hogy végre egyszer az értelmes, felvilágosult válaszok voltak többségben, nem pedig az agyatlan fröcsögés és trollkodás. Rég nyomtam már ennyi zöld kezet egy kérdés alá :)

Az is érdekes, hogy mennyi mindenről nem beszélnek vagy vesznek tudomást még ma sem. Nekem az egyik tanárnőm mesélte, hogy neki szülés után az a kényszerképzete volt, hogy az orvosok bántják őt meg a babáját, pedig nem történt semmi, teljesen korrekt ellátást kaptak, de olyanokon akadt ki, hogy megszúrták a gyereket injekciós tűvel. Majdnem el is ment a kórházból, úgy kellett megállítani. És csak akkor jött rá, hogy ez nem egyedülálló dolog, amikor jóval később beszélt más anyákkal, akik hasonlókat éltek át. Valamiért ez is olyasmi, amire nem figyelmeztetik a szülés előtt álló nőket, pedig ma már van rá magyarázat, nem kéne szégyellni.

2015. ápr. 12. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!