Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Engedik a kórházban, hogy...

Engedik a kórházban, hogy saját ruhában szüljön a kismama?

Figyelt kérdés

Elég eltérő válaszokat láttam; „nem szeretik a kórházi alkalmazottak, ha valaki sajátot visz”, „nem engedik”, de valahol viszont „nem is adnak kórházit”. Nekem is eltérőek a tapasztalataim (nem szülésnél), valahol nem engedték, hogy a sajátom legyen rajtam, valahol meg örültek, hogy vittem, mert nem volt az osztályon tiszta….

Mohácson fogok szülni; valakinek van tapasztalata, hogy ott szabad-e? Én ragaszkodnék a sajáthoz.

2015. márc. 16. 13:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Megvan az okom rá, hogy miért akarom tudni, de ez nekem fontos. Az lenne a segítség, ha ítélkezés helyett elmondaná valaki, hogy nála engedték-e vagy sem, mert erre vagyok (voltam…) kíváncsi.

Az első vizsgálattól megvan a választott orvosom, és nem a kórházba járok vizsgálatra, hanem az ő rendelőjébe. Az orvosomnak ilyenről fogalma sincs.

Besétálhatok a kórházba nyitogatni a számat, hogy mi hogy lesz, de nyilván nem foglalkoznának velem; ha más kismamák se érzik át, hogy kíváncsi vagyok, akkor majd pont a kórházi dolgozók fogják. :(

2015. márc. 16. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Tudod mit? Ne kérdezz senkit, tegyél be a tatyódba egy hálóinget és kész. Ha ott vagy felveszed, maximum leparancsolják rólad.

Az ÁNTSZ meg biztos, hogy nem tiltja, különben miért van olyan kórház, ahol viselhetik?

Na inkább megyek, mert a végén még TÉNYLEG goromba leszek

2015. márc. 16. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Basszus te tényleg ennyire nehezen fogod fel? OTT TUDNAK VÁLASZT ADNI a neked fontos kérdésre. Hát tedd fel, a kórházban. Ha a dokid nem tudja akkor ki? Megsúgom a szülőszobán is orvosok vesznek fel, meg szülésznők. Ők biztosan tudják mit lehet. Ha nem akarod ott megkérdezni akkor így jártál. Majd kiderül ha ott leszel. NEm hiszem el hogy ez a legnagyobb gondod hogy lehetsz-e a saját hálóingedben.
2015. márc. 16. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem Mohács, Budapest, de én sima utcai ruhában szültem, kutyát nem érdekelte. A farmert értelemszerűen levették rólam, a pólómat meg feltűrték a hasamon.

Nem kellett kidobni, elég volt kimosni utána. Utána se érdekelt senkit, hogy miben vagyok.

2015. márc. 16. 16:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk Egerben úgy van, hogy sima szülésnél sajátban lehet lenni, császárnál csak kórháziban.

Ha addig nem tudod kideríteni, viszel sajátot, aztán majd megmondják lehet-e vagy sem, ezt ne pörögd túl :)

2015. márc. 18. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!