Engedik a kórházban, hogy saját ruhában szüljön a kismama?
Elég eltérő válaszokat láttam; „nem szeretik a kórházi alkalmazottak, ha valaki sajátot visz”, „nem engedik”, de valahol viszont „nem is adnak kórházit”. Nekem is eltérőek a tapasztalataim (nem szülésnél), valahol nem engedték, hogy a sajátom legyen rajtam, valahol meg örültek, hogy vittem, mert nem volt az osztályon tiszta….
Mohácson fogok szülni; valakinek van tapasztalata, hogy ott szabad-e? Én ragaszkodnék a sajáthoz.
Megvan az okom rá, hogy miért akarom tudni, de ez nekem fontos. Az lenne a segítség, ha ítélkezés helyett elmondaná valaki, hogy nála engedték-e vagy sem, mert erre vagyok (voltam…) kíváncsi.
Az első vizsgálattól megvan a választott orvosom, és nem a kórházba járok vizsgálatra, hanem az ő rendelőjébe. Az orvosomnak ilyenről fogalma sincs.
Besétálhatok a kórházba nyitogatni a számat, hogy mi hogy lesz, de nyilván nem foglalkoznának velem; ha más kismamák se érzik át, hogy kíváncsi vagyok, akkor majd pont a kórházi dolgozók fogják. :(
Tudod mit? Ne kérdezz senkit, tegyél be a tatyódba egy hálóinget és kész. Ha ott vagy felveszed, maximum leparancsolják rólad.
Az ÁNTSZ meg biztos, hogy nem tiltja, különben miért van olyan kórház, ahol viselhetik?
Na inkább megyek, mert a végén még TÉNYLEG goromba leszek
Nem Mohács, Budapest, de én sima utcai ruhában szültem, kutyát nem érdekelte. A farmert értelemszerűen levették rólam, a pólómat meg feltűrték a hasamon.
Nem kellett kidobni, elég volt kimosni utána. Utána se érdekelt senkit, hogy miben vagyok.
Nálunk Egerben úgy van, hogy sima szülésnél sajátban lehet lenni, császárnál csak kórháziban.
Ha addig nem tudod kideríteni, viszel sajátot, aztán majd megmondják lehet-e vagy sem, ezt ne pörögd túl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!