Szia! Hát azt nem tudom statisztikailag hogy van, de nekem éjjel kezdődött a vajúdás. Éjfélkor ébredtem meg a fájásokra.
2010. febr. 15. 21:41
2/20 anonim válasza:
Igaz. Épp úgy, mint az emlősállatoknál - náluk is többnyire éjszaka indul be az ellés, amikor nagyobb biztonságban vannak a ragadozóktól.
Ha az ember születéstörténeteket olvas, ott is többnyire azzal találkozik, hogy éjjel folyik el a magzatvíz, éjjel kezdődnek a fájások. Kifejezetten ritkán írnak arról, hogy valakinek nappal indulna be a szülése.
2010. febr. 15. 21:43
3/20 anonim válasza:
Ja, olyat csak szinte filmekben látni, hogy nappal indul be egy szülés. Mondjuk biztos van ilyen is, de nagyon ritka.
Mondjuk nekem nem éjjel kezdődtek a fájások, de nem is nappal, hanem reggel arra ébredtem. Szerintem olyan hajnali 6-kor kezdődhetett, de csak 7-kor ébredtem fel rá igazán, addig valahogy félálomban arra gondoltam, hogy fáj a hasam, biztos meg fog jönni :D Aztán hétkor észbe kaptam, hogy hát hogy jöhetne meg, amikor 39 hetes terhes vagyok :D
2010. febr. 15. 21:48
4/20 anonim válasza:
Nekem is éjjel indult be, fél 4-kor ment el a magzatvíz, de nem is gondoltam, hogy ez nagy többségben így van:)
2010. febr. 15. 21:51
5/20 anonim válasza:
Akkor én vagyok a kivétel :) Nekem mind a 4 szülésem nappal indult be. Az első reggel 8 körül, a második este 9-kor, a harmadik reggel 6-kor (fél 10-kor már meg is volt), a 4. pedig szintén reggel , 7 körül...
2010. febr. 15. 21:57
6/20 anonim válasza:
én reggel 8-kor ébredtem arra,h valami furcsa van a hasammal.fájás volt.jóslóm nem volt egyeltalán igy nem tudtam elöször h mi van,aztán leesett,h lehet h megyünk szülni.gondoltam egyébbként h nem jósló,mert aznap töltöttem be a 41. hetet.szóval nekem reggel kezdődött,de lehet h volt valami már éjjel,hajnalba,de én nem ébredtem meg rá.sőt akkor aludtam a legjobbat,egész terhességem alatt(tudom h ez nem volt a kérdésbe,csak érdekes volt,mert nagyon rossz alvó voltam,vagyok)
2010. febr. 15. 21:57
7/20 anonim válasza:
Én is azt olvastam, hogy 90 % éjjel indul be. Megkérdeztem a kórházban, azt mondták ez hülyeség, teljesen vegyes.
Anyukám a bátyámat éjjel szülte, engem délben, a húgomat este 8-kor.
Nekem az első gyerekkel du. 4-kor folyt el a magzatvíz. Az igaz, hogy lett éjjel 11, mire kijött, de végülis nappal indult meg. Most várom a másodikat, jó lenne, ha nappal indulna meg ő is.
2010. febr. 15. 22:43
8/20 anonim válasza:
Biztos van ennek valami hormonális magyarázata is. Szintén hajnali 1kor startoltam álmomból és mire felkelt a nap már külön voltunk.
2010. febr. 15. 22:52
9/20 anonim válasza:
Én 1:30.kor hajnalban ébredtem fájásokra.Nálam bejött:-)
2010. febr. 16. 07:14
10/20 anonim válasza:
Nekem délelőtt 11 kor folyt el a vizem. Mondjuk nem is vagyok normális..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!