Szülés után mindig kaparnak? Lehet, hogy most is amiatt vérzek még? 7 hete szültem hüvelyi úton.
Köszönöm nektek a válaszokat. Ügyeletes orvos volt, a nevét sem tudom (zárón az osztályvezető főorvos neve van, de nem is nála szültem, ez 100%), máshoz mentem kontrollra. Azt mondták minden rendben, a vérzés elmúlik pár héten belül. Kaparást nem is kérdeztem tőle, mert nem ő csinálta, gondoltam, hogy általános, de olvasgatok fórumos hozzászólásokat és szinte senkinél nem volt kaparás. Anyósom 4 alkalommal szült, nála mindig kapartak. Mivel már nem bírtam tovább, ezért felhívtam a kórházat (budapesti Szent Imre) és kiderült, hogy ALAPBÓL KAPARNAK, mert már több per is volt abból, hogy nem jött össze a második baba vagy gyulladás keletkezett, mivel "bent maradtak dolgok". Nekem szépen, szinte magától kicsusszant a méhlepény, a babám húzta magával, nagyon rövid volt a köldökzsinór, de kapartak, nehogy pereljem őket.
Kontrollon volt ultrahang, ott azt mondták minden rendben, gondolom ha sérült volna valami, azt észreveszik. Mellesleg a vérzés kezd gyengülni, nem is piros, inkább sárgás-barna, már elég egy normál egészségügyi betét egész napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!