A harmadik gyermekünkkel voltam így. Reggel elmentem NSTre a kiírt nap előtt. Megvizsgált a doki és közölte, hogy du menjek be, mert már bő egy ujjnyira nyitva vagyok, amúgy is el van érve a méhlepény, meg másnapra vagyok kiírva, délután beindítja. Hazamentem, a gyerekeket elvittük a szüleimhez, majd a férjemmel visszamentünk. Negyed négykor repesztettek burkot, de nem voltak fájásaim még egy jó másfél órán át. 6kor bekötötték az oxit, 6:50re már a mellkasomon volt a kicsi. Én mindenkinek ilyen szülést kívánok!
2015. márc. 11. 10:45
22/28 anonim válasza:
Ismerősöm bement a kórházba szülésznőt fogadni, első találkozás, megbeszélés céljából. Beszélgettek egy órát, mondta szülésznő, h na azért megvizsgálja. Kiderült, h már teljesen kitágult, másfél óra múlva megvolt a baba.
2015. jún. 7. 11:32
23/28 anonim válasza:
Én így szültem a második gyerekemet. A földalattin éreztem egy fájást, miközben CTG-re mentem, 39 hetesen. Elmentem WC-re a kórházban, láttam, hogy vérzek. Kijött a doki, mondta, hogy várni kell, de szóltam neki a vérzés miatt. Megvizsgált, hitetlenkedve kérdezte, nincs-e fájásom. Mondtam neki azt az egyet, ami addig volt. Szóval 3 ujjnyi volt a méhszáj, egyenest a szülőszobára küldött. A kisfiunk alig tudta kivárni, hogy apukája is beérjen utánunk.
A 3. és 4. gyerekem azért nem ilyen gyorsan született meg, de a 2. ennyire gyors volt.
2015. jún. 7. 11:44
24/28 anonim válasza:
Tesóm a második gyereknél. Igaz, négy nappal már a kiírt dátum után volt. Bement 9-kor, megvizsgálták, burkot repesztettek és háromnegyed 12-kor meg is lett a baba.
2015. júl. 28. 08:27
25/28 anonim válasza:
Én a második gyereknél voltam így. Mentem a 39. héten NST-re délelőtt 9.30-ra. Nem éreztem semmit, a gép már erős fájásokat mutatott, megvizsgáltak a terhesgondozóban kb. 11-kor. Ott már 4 ujjnyira nyitva voltam. Azonnal felküldtek a szülőszobára, már a cuccaimért sem mehettem haza, a férjem hozta be. 15.25-re megszületett a második lánykám. Hozzáteszem, hogy az elsővel 16!!! órát vajúdtam, brutális fájásokkal. Rettegtem a második szüléstől. Ahogy kibújt a lányom, azért sírtam, mert nem hittem el, hogy ilyen könnyű volt.
2015. szept. 15. 22:24
26/28 anonim válasza:
anyukám az öcsémnél, már benn feküdt mert túlhordta, ebédet kihozták neki, s mielőtt elkezdhetett volna enni, behívták hogy megvizsgálja a dokija, mielőtt hazamegy, anyukámnak semmi baja nem volt, vizsgálatkor közölte vele hogy már nem megy ebédelni, anyukám csak nézett, s másfél óra múlva már a kezeiben volt az öcsém :)
2015. szept. 16. 14:20
27/28 anonim válasza:
Van ilyen...
Édesanyám így szült. Délután kósza, rendezetlen, nagyon gyenge fájásai voltak. A burok megrepedt, de még ott sem volt egyértelmű, hogy mi történt. Végülis bementek az ügyeletre, győzködte az orvost, hogy ő nem szül, mert semmi baja, de kiderült a 8-9 cm-s tágulás és mire az adminisztráció megvolt nyomhatott is. Érkezéstől számítva kb. 30-45 perc múlva.
2015. dec. 30. 19:22
28/28 anonim válasza:
Az én anyum az öcsémmel kb íg volt igen. Bár ő már a 3. gyerek, bratyómmal biztos csináltunk neki utat. :)
Anyu reggel érezte, h szerinte szülni fog, de azért elindult dolgozni. Dél körül bement a kórházba vizsgálatra, ment vele faterom is, mert úgy beszélték meg, h a vizsgálat után elmennek ebédelni együtt. Fater egy órát ült a váróban, aztán megkért egy nővérkét, nézzen már utána, hol a felesége. Pár percre rá boldogan jött vissza a nő, h gratulál a kisfiához. Fater köpni-nyelni nem tudott. :) Ennek már 22 éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!