Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38dik héten vagyok, eddig...

38dik héten vagyok, eddig elég sokszor volt hig székletem de most pár napja nehezen megyek wc-re, de ugyhallotam a szülés elött szokott higabb lenni akkor most mi van velem?

Figyelt kérdés
Én már nagyon várom a picit és örültem amikopr higabb volt a dolog hogy máűr nem sok idö van vissza de most nem ztudom mi történt?!Néha érzek a hasam aljában szurkálást meg a hüvelyemben is és enyhe menzis görcsöket is éreztem már de nem sürün,mennyi idöm van még,mit tegyek hogy meginduljon nem akarom hogy meg kelljen majd inditani?!
2008. aug. 25. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia én is így voltam 2hete. Nekem azt mondták biztos előbb jön a baba mert nagyobb 2héttel. Ezért nekem is az izgalomtól meg nem tudom mitől folyamatosan hasmenésem volt, és minden nap úgy indult, hogy na ma jön a baba.

Hát még egyben vagyunk, de mostmár nem görcsölök ezekre a "jelekre"(csak néha:D). Mostmár csak várok, aztán az is lehet, hogy még van 2hét de nem számít. Ö tudja mikor akar jönni. A lényeg, hogy egészséges legyen!

Kitartás, nemsokára láthatjátok egymást!

Élvezd ki a maradék időt.

üdv 40hetes kismama

2008. aug. 25. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:

VAn még 2-3 heted, hova rohansz?

Teljesen normális, nálam is így volt. Sokszor hittem, hogy na most szülök, mert hasmenésem volt. Aztán szorulásom lett, majd megint hasmenés. Ez nem törvényszerű előfeltétele a szülésnek.

a fájások normálisak, jóslók, majd lehet sűrűsödnek.

Nyugi, még egyáltalán nem vagy abban a stádiumban, hogy indításon aggódj!! :-)

2008. aug. 25. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!