Október elejéig szeretnék dolgozni, jobban járok ha akkor kiiratom magam táppénzre vagy inkább szülési szabit vegyek ki?
Figyelt kérdés
November közepén fogok szülni.2008. aug. 25. 09:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem szülési szabira menj mert a táppénz leronthatja a gyesedet!! Kérdezz meg egy könyvelöt is.Én november 12-re vagyok kiirva és én is október közepén megyek szülési szabira! Ha akarsz irj privit! Szivesen beszélgetnék...28 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
szia! viszont, a szülési szabit ráérsz elkezdeni a szülés napján is, és akkor onnantól fél év. és csak utána jön az alacsonyabb gyed. Én szülésig táppénzen leszek, utána fél év tgyás, hiszen így tovább kapok magasabb összeget.
3/5 anonim válasza:
szerintem is először táppénz, de ha maradt szabid, a legjobb, ha azt kiveszed először egybe. az én könyvelőm azt mondta, hogy a gyesbe a táppénzes időszak nem számít bele.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is érdemesebb a szabikat kivenni, utána táppénz, és a szülés napjától kivenni a szülési szabadságot! Én is így fogom csinálni, december végére vagyok kiírva.
Izgalmas utolsó hónapokat! Jó egészséget!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
A szabi elfogyasztásával nincs gondom, mert már csak 3 napom van.:)
Akkor az lesz hogy október elejétől elmegyek táppénzre, a szülés után pedig a szülési szabit veszem majd igénybe!
További szép napot Mindenkinek és boldog babavárást!;)
2008. aug. 25. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!