Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kit miért fektettek be hamarab...

Kit miért fektettek be hamarabb? és meddig voltatok bent a kórházban?

Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Hamarabb nem fektettek be saját felelősségre, de minden nap mennem kellett CTG-re, meg vizsgálatra, mert 38. héten egy doki rossz köldökzsinór áramlást mért (utána több orvos is megnézte, de senki nem látta rossznak).

3 nappal a kiírt időpont előtt megbeszéltük az orvosommal, hogy ha addig nem jön, akkor a kiírt napon befektet mindenképpen. Szerencsére aznap kibújt, így megúsztam a befektetést.

2015. márc. 2. 17:25
 2/7 Wiky93 ***** válasza:
Engem azért mert a kiírt időpontig nem történt semmi..másnap mentem a kórházba aznap minden vizsgálat volt, másnap, harmadnap és azutáni napon is nstre kellett mennem, kövi nap már befektettek :) (kiírt időpont utáni 5ik napon fektetnek be) 3nap múlva indították a szülést.
2015. márc. 2. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Túlhordás a magzatvíz határértéken volt. Csütörtökön fogtak bent inditottak de semmi.. mèg 1× próbálkoztak aztán a 3.nál leesett a pici szíve császár lett a vége hétfői nappal.
2015. márc. 2. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Magas vérnyomás és durva vizesedés miatt(2 hét alatt 10kg plussz).2 hétig voltam gyerekággyal együtt( 3 nap)
2015. márc. 2. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Betöltöttem a 40. hetet, minden nap mentem ctg-re, az mutatott minimális fájásokat. (Én nem éreztem semmit.) Aztán a doki elküldött terheléses ctg-re (Bimbó stimulálás :), és utána este kellett visszamennem kaptam méhszájérlelő tablettát, az aznap nem hozta meg a hatását hanem másnap este született meg a lányom.
2015. márc. 2. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

engem csak befektettek volna, mert én saját felelősségre eljöttem

folyamatos, meg nem szűnő keményedéssel mentem b, féltem hogy baj van

egyik nap egész délután be volt feszülve, másik nap már egész éjszaka is, semmiféle szünet nem volt egyszersem.

és közölték, hogy csak akkor vizsgálnak meg ha befekszem, indezt úg ymintha egy kutyával beszélnének! parancsolva:"Marad!"

engem ez a stílus úgy lesokkolt, hogy szószerint elmenekültem a kórházból iádoztam hogy ne legyen bajunk és utánanéztem hogyan szülhetnék otthon.

2015. márc. 2. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
39 ik héten kerültem be, rossz áramlás miatt, rá egy hétre született császárral a fiam, akkor is rosszak voltak az értékek és nem tágultam.
2015. márc. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!